Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BEKO DEN 28320 GW

Zobraziť katalóg
BEKO DEN 28320 GW
Umývačka riadu A ++, 13 sád, 8 programov, 6 teplôt, 10 litrov vody, displej, odložený štart 24 h, 1/2 náplň, automaticky tablety 3in1, turbo sušenie, Aquaintense rameno pre dokonalé umývanie, 3 spŕch. úrovne / 3. výsuvný kôš, ProSmart invertorový motor s 10 rokmi záruky, vnútorné osvetlenie, VxŠxH 85x60x60 cm, BIELE SKLO
Kód:  SKBEMY020 Produktové číslo:  7608483942 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO DEN 28320 GW

Výkonná a úsporná umývačka patriace do energetickej triedy A ++ bude efektívne šetriť váš čas aj peniaze. Táto voľne stojaca umývačka nadchne nielen svojou hospodárnosťou, ale aj veľmi elegantným dizajnom, keďže sú jej dvierka vyrobené z bieleho skla. Na jeden umývací cyklus spotrebuje iba 10 litrov vody, ročná spotreba energie dosahuje 262 kWh. Vďaka šikovnému vnútornému usporiadaniu dokáže pojať až 13 súprav riadu.Prístroj využíva invertorový motor s extrémne dlhou životnosťou, na ktorý výrobca poskytuje záruku v dĺžke 10 rokov. Tento špičkový motor zabezpečuje tichú prevádzku, lepší krútiaci moment, vyššiu rýchlosť a efektívnejšie regulovanie.

kľúčové vlastnosti

  • invertorový motor
  • Sklenené dvere v bielej farbe
  • Špeciálne dolné rameno Aquaintense pre intenzívne umývanie
  • vnútorné osvetlenie
  • Senzor čistoty vody

Praktická a variabilná

Umývačka je vybavená špeciálnym príborovým košom a výškovo nastaviteľným košom Acrobat, vďaka ktorému si môžete vnútorný priestor usporiadať podľa svojich aktuálnych potrieb, aj keď je kôš zrovna naplnený. Pri výrobe umývačky bolo myslené na popularitu tablet All-in-one, ktoré sa však niekedy horšie rozpúšťa či znemožňujú dokonalé usušení riadu. Preto je spotrebič vybavený špeciálnou funkciou, ktorá eliminuje negatívne vplyvy a ponúka maximálnu funkčnosť pri používaní týchto kompaktných tablet. 

Vyberať môžete z bohatej ponuky programov, medzi ktorými nechýba energeticky úsporný program Auto, ktorý sám spozná úroveň znečistenia riadu a zvolí ideálne umývací cyklus či program Mini 30, ktorý využijete na rýchle umývanie mierne zašpinenej riadu.  

komfortná obsluha

Na umývačke nájdete praktický ukazovateľ priebehu programu, rovnako tak aj ukazovateľ soli a leštidla, takže sa vám nikdy nestane, že ju spustíte bez týchto potrebných prísad. Všetko je zobrazované na prehlednom LCD displeji. Prácu vám uľahčí aj vnútorné osvetlenie, samozrejmosťou je potom funkcia Watersafe, vďaka ktorej sa prístroj v prípade úniku vody automaticky vypne. 

programy

  • Predumytie, Mini 30, Eco 50, Quick and Clean (najrýchlejší program na svete - za 58 minút umyje plnú náplň umývačky s výsledkom AAA), Intensive 70, Auto 40-65, Aquaflex, Glass Care (šetrné umývanie skla)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardný Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojací Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO DEN 28320 GW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DEN 28320 GW.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií