Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BEKO DSA 28020

Zobraziť katalóg
BEKO DSA 28020
Chladnička kombinovaná, 160 cm, A+, objem 210/49 l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenie, vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 3,5 kg/24 hod., biela
Kód:  BECHL29 Produktové číslo:  DSA28020 Stránky výrobcu

BEKO DSA 28020

Dvojdverová, samostatne stojaca kombinovaná chladnička sa uplatní aj v domácnosti s väčším počtom členov. Vďaka celkovému objemu vnútorného priestoru 210 litrov a príslušnosti k energeticky úspornej triede A+ si vás získa na prvý pohľad. Okrem toho ponúkne aj vynikajúcu cenu v porovnaní s porovnateľnými spotrebičmi. Vyznačuje sa aj variabilným vnútorným priestorom a vďaka tichému kompresoru aj veľmi nízkou hlučnosťou 40 dB, ktorú ocení každá domácnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Štyri police zo špeciálneho bezpečnostného skla
  • Veľmi tichý chod - vhodná voľba aj do kuchýň spojených s obývačkou
  • Antibakteriálne upravené tesnenie
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Statické chladenie
  • Praktická možnosť prispôsobenia políc

Výkonná mraznička v hornej časti

Mraziaca časť s objemom 49 litrov disponuje dvoma poličkami, vďaka ktorým si môžete systematicky roztriediť všetko potrebné. Dosahuje mraziaci výkon 3,5 kg za 24 hodín. Pri poruche alebo výpadku prúdu sú vaše potraviny v bezpečí až 16 hodín.

Elegantná a praktická chladnička o poschodie nižšie

Do bohatého vybavenia tejto chladničky patria štyri sklenené police so strieborným rámom a zásuvka na zeleninu v chladiacom priestore. Pomocou týchto políc si môžete rozvrhnúť priestor tak, ako len potrebujete. Suroviny, ktoré chcete mať ihneď poruke, možno umiestniť do štyroch priehradiek vo dverách chladničky. Môžete ich využiť aj na uskladnenie objemnejších fliaš.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO DSA 28020
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO DSA 28020.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií