Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

BEKO GNE 114613 X

Zobraziť katalóg
BEKO GNE 114613 X
Americká chladnička americká, 182 cm, A++, objem chladničky/mrazničky 385/155 l, hlučnosť 46 dB, ionizátor, antibakteriálna ochrana, protizápachový filter, displej, antikorová, mraziaca kapacita 13 kg /24 hod., 182 x 92 x 75 cm
Kód:  SKBECHL017 Produktové číslo:  7271248782 Stránky výrobcu

BEKO GNE 114613 X

BEKO GNE 114613 X je moderná americká Štvordverová chladnička. S chladiacim objemom 385 litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete police z tvrdeného skla, zásuvky z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverné priehradky na účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Mraznička ponúka tri priestranné zásuvky, aby vaše mäso a zelenina zostali vždy čerstvé. Majte svoje potraviny vždy organizované a starostlivo uskladnené.

Kľúčové vlastnosti

  • Štvordverové vyhotovenie
  • Chladiaca časť je umiestnená hore, má 80 cm široké police
  • Pravá dolná časť spotrebiča je tzv. Multizone - nastaviteľná ako mraznička, chladnička, alebo nulová zóna
  • Spotrebič, ktorý môže mať tri priestory s rôznymi teplotami

Nízka spotreba a inteligentné funkcie

Chladnička patrí do k energeticky úspornej triedy A++, preto vyniká nízkou spotrebou a šetrí vaše financie. Vybavená je technológiou antibakteriálneho tesnenia, čím si udržuje trvalú životnosť a bráni vzniku škodlivým mikroorganizmom. Jednou z popredných funkcií je Active Dual Cooling systém, ktorý zaisťuje pravidelnú cirkuláciu vzduchu a udržiava optimálnu vlhkosť v chladničke. Potraviny zostávajú dlhšie čerstvé a nemiešajú sa ich pachy a vône. Inteligentná technológia No Frost zabraňuje tvorbe ľadu, preto nemusíte chladničku pracne odmrazovať.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO GNE 114613 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO GNE 114613 X.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií