Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BEKO HCF91531X

Zobraziť katalóg
BEKO HCF91531X
Digestor komínová, 608m3 / hod., hlučnosť 62dB, 3 rýchlosti, odťah 15cm alebo recirkulácia, 2x LED osvetlenie, 2 tukové filtre, šírka 90cm
Kód:  SKBEDG003 Produktové číslo:  8848363200 Stránky výrobcu

BEKO HCF91531X

Doprajte si to pohodlie a už na dobro vyriešte nepríjemný zápach vo vašej kuchyni! Extrémne výkonný odsávač pár BEKO HCF91531X o šírke 90 cm sa môže pochváliť vedľa výkonu i kvalitným spracovaním. Ľahko a rýchlo odstráni z vašej kuchyne nepríjemné pachy, ktorý vznikajú počas varenia, a ktoré by ste inak ťažko vetrali. Výsledkom je čistý a lepšie dýchateľný vzduch a minimalizácia tvorby plesní. Telo odsávača je kompletne z nerezu, filtrovanie potom zaisťuje dvojke tukových (vhodný aj pre umývanie v umývačke) a jeden uhlíkový filter. Pre ideálne prispôsobenie výkonu má celkom tri stupne výkonu. Najvyššia z nich potom ponúka neuveriteľný výkon 608 odsatých kubických metrov za hodinu.

kľúčové vlastnosti

  • Spätná klapka pre väčšiu úsporu
  • Úsporné LED žiarovky s dostatočným celkovým výkonom pre zaistenie kvalitného osvetlenia
  • Automatické čistenie vzduchu
  • Ukazovateľ čistoty filtra
  • Elektronická regulácia - soft touch dotykové ovládanie
  • Dva tukové filtre

Kvalitné spracovanie na prvom mieste

V odsávači je dvakrát nainštalovaný tukový filter, ktoré je možné vybrať, umyť a následne opäť znovu použiť. Odsávač pár tak ľahko vyčistíte a zaistíte si neustále skvelý výkon odsávača. Čo znamená ďalšiu úsporu - nebudete musieť vynakladať nemalé čiastky na filter nový. Digestor je vyrobená z univerzálneho nerezu, takže svojím dizajnom zapadne do každej domácnosti a stane sa spoľahlivým spoločníkom pri varení. Aj napriek vysokému výkonu bola hladina hluku potlačená na príjemných 66 dB, takže vás nebude rušiť ani pri ostatných činnostiach v domácnosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HCF91531X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HCF91531X.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií