Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BEKO HIC 64404 T

Zobraziť katalóg
BEKO HIC 64404 T
Varná doska sklokeramická, 4 zóny, dotykové ovládanie, automatické zahriatie, funkcia PowerBooster, Eco časovač, Eco funkcie, detský zámok, kontrolka zapnutia, šírka 60cm
Kód:  SKBEVD014 Produktové číslo:  7756786754 Stránky výrobcu

BEKO HIC 64404 T

BEKO HIC 64404 T je sklokeramická varná doska, s ktorou budete mať k dispozícii celkom štyri varné zóny s priemerom 18 až 21 cm. Najväčší z varných plôch je trojitá, takže vnútri skrýva ešte dve menšie. Doska má tiež oválnu varnú plochu. Úroveň výkonu možno u každej z nich nastaviť individuálne, za pomoci dotykového ovládania. Doska má u všetkých varných zón zabudovanú funkciu PowerBooster, ktorá navýši jej výkon počas veľmi krátkej doby. Obsahuje aj detskú poistku v podobe elektronického zámku. Ten zablokuje všetky funkcie a zabraňuje tak ich zapnutiu nedopatrením. Na displeji sa potom zobrazujú úrovne zvoleného výkonu a zvyšková teplota na povrchu jednotlivých zón. BEKO HIC 64404 T má tiež zabudovaný časovač pre každú z varných vrstiev. Môžete tak sami nastaviť, kedy má má každá z nich vypnúť.

kľúčové vlastnosti

  • dotykové ovládanie
  • automatické zahriatie
  • funkcia PowerBooster
  • Eco časovač
  • eco funkcie
  • detský zámok
  • kontrolka zapnutia
  • Šírka 60cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HIC 64404 T
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií