AD homeoffice PET

BEKO HIMG 64225 SX

Zobraziť katalóg
BEKO HIMG 64225 SX
Varná doska plynová, 4 horáky 1/1,75/1,75/2,9 kW, liatinové rošty, integrované zapaľovanie v gombíku, bezpečnostná poistka proti zhasnutiu plameňa, farba antikoro
Kód:  BHI04g Produktové číslo:  HIMG64225SX Stránky výrobcu

BEKO HIMG 64225 SX

Počas celej doby pôsobenia na slovenskom trhu si k sebe spoločnosť BEKO naklonila už veľa používateľov a presvedčila ich, že jej výrobky má cenu kupovať. Pri vytváraní spotrebičov do domácnosti vsádza nielen na moderný vzhľad, ale aj na kvalitu, variabilitu a ergonómiu.

Kľúčové vlastnosti

  • Prepracovaný a moderný dizajn
  • Zapaľovanie v gombíku
  • Bezpečnostná poistka plynu
  • 4 varné zóny
  • Liatinové rošty
  • Antikorové vyhotovenie

Bezpečné používanie

Elegantná antikorová plynová varná doska disponuje integrovaným zapaľovaním v gombíku, 4 varnými zónami s rôznym priemerom, dvojdielnymi liatinovými roštmi a predným ovládaním. Gombíky sú tak veľmi ľahko prístupné. Vďaka svojmu modernému vyhotoveniu je ideálnym riešením na zabudovanie do novej kuchyne. Dokonalú oporu hrncom vytvárajú veľké a tesne na seba priliehajúce rošty, vďaka ktorým je varenie na doske veľmi pohodlné a bezpečné. Či už používate veľký hrniec alebo panvicu, riad sedí na roštoch pevne. Tento systém navyše veľmi uľahčí jej čistenie.

Výrobca tiež myslel na bezpečnosť, preto tu nájdete aj poistku proti zhasnutiu plameňa. Nemusíte sa nijako obávať prípadného požiaru. Používateľov určite poteší fakt, že je doska vybavená tryskami na propán-bután. Po vybalení je tak okamžite pripravená na použitie.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
60 × 51 × 10 cm

Varné zóny:
Predná ľavá: 1,8 kW
Zadná ľavá: 2,9 kW
Predná pravá: 1 kW
Zadná pravá: 1,8 kW

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO HIMG 64225 SX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HIMG 64225 SX.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií