AD homeoffice AD homeoffice

BEKO MGB 25333 BG

Zobraziť katalóg
BEKO MGB 25333 BG
Mikrovlnná rúra vstavaná, objem 25l, 5 úrovní výkonu, 3 úrovněvýkonu grile, funkcia rozmrazovanie, časovač, vnútorné osvetlenie, namontovaný čierny rámik
Kód:  SKBETR025 Produktové číslo:  8847891200 Stránky výrobcu

BEKO MGB 25333 BG

Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom BEKO MGB 25333 BG je zariadenie nabité modernými technológiami. Chváli sa okrem iného dotykovým otváraním dverí alebo automatickými programami. Prednej strane dominuje elektronický ovládací panel s čiernym sklom, ktorý sa stane ozdobou každej kuchyne.

kľúčové vlastnosti

  • Dotykové ovládanie dvierok
  • Rýchly štart
  • automatické varenie
  • Varenie vo viacerých krokoch
  • detský zámok

grilované pochúťky

Mikrovlnná rúra ponúka vnútorný objem 25 litrov a celkom 5 úrovní ohrevu. Jedlo si pripravíte za pomocou mikrovlnného varenia, mikrovĺn s grilom alebo grilu. Jednoduchým spôsobom si pripravíte grilované mäso, klobásky, toasty alebo ryby. Nechýba rozmrazovanie podľa času i hmotnosti a praktická minútka. Obľúbená je voľba rýchly štart, po ktorej aktivácii vyvinie zariadení 100% výkon po dobu 30 sekúnd. Jedlo tak budete mať oveľa rýchlejšie pripravené. 

automatické varenie

Všetko nastavíte pomocou dotykových tlačidiel, otočného voliča a elektronického displeja. Ľahko aktivujete jeden z automatických programov, napríklad pizzu, mäso, zeleninu a ďalšie. Potom zvolíte hmotnosť potraviny ao ostatné sa už postarajú moderné technológie. Týmto spôsobom zaistíte optimálnu prípravu danej potraviny. Nechýba viacfázové varenie a detský zámok, ktorý zablokuje funkcie mikrovlnnej rúry. Pri manipulácii s jedlom oceníte vnútorné osvetlenie. Súčasťou zariadenia je čierny rámik.

Menu automatického varenia:

  • Pizza, mäso, zelenina, cestoviny, zemiaky, ryby, nápoj, popcorn

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO MGB 25333 BG
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií