PET AD homeoffice

Diskusia k BEKO RDM 6126

Zobraziť katalóg
BEKO RDM 6126 - Chladnička

Diskusia k BEKO RDM 6126

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BEKO RDM 6126, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BEKO RDM 6126 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BEKO RDM 6126 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kupila som si chladnicku s mraznickou -beko RDSA240K30W a prislo velke sklamanie...je hlucna,blboce a vydava zvlastne zvuky,ktore su podla servisaka v norme......dalej v tychto chladnych mesiacoch prestal chladit mraznicka,kde mam naplnenu mesom....servisak sa vyjadril,ze prestane chladit ked je teplota v miestnosti pod 10 stupnov....Je to velmi smiesne a zaroven velmi smutne a tak je mi aj do placu aj do smiechu, lebo ak chcem aby mi chladila tak ju musim obalit asi do 20 cm polystirenu a mozno aj do kozuchov.......takto som dopadla.

Dobrý den, je u této lednice také doprava zdarma - Brno/střed a je možné si přiobjednat současně odvoz té mé staré ledničky? Díky

Mam záujem o kúpu komb. chlad.BEKO RDM 6126 v cene 185,90€ ale chcela by som sa informovať čo znamená kúpa prémium, ide o tovar platený na splátky-mesačné nedalo by sa tak spraviť aspoň na dve splátky za ifo veľmi pekne ďakujem /alebo nedalo by sa tovar podržať na sklade dlhšie pri tejto cene, cca 10 dní/ nakoľko pôjdem do nemocnice

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií