Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

BEKO RDM 6127

Zobraziť katalóg
BEKO RDM 6127
Chladnička kombinovaná, 121cm, A +, objem 125 / 45l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenia, vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 4kg / 24 hod.
Kód:  SKBECHL051 Produktové číslo:  7516020017 Stránky výrobcu

BEKO RDM 6127

Kombinovaná chladnička Beko RDM 6127 vyniká skvelým pomerom výkon / cena, moderným dizajnom a predovšetkým šetrí vašej kapsu, pretože patrí do energetickej triedy A +. Navyše sa chváli veľmi tichým chodom okolo 40 dB, takže ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

kľúčové vlastnosti

  • Kombinovaná chladnička za skvelú cenu
  • Celkový objem 190 l
  • antibakteriálne tesnenie
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašej peňaženku
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • tichý chod

Praktická vo všetkých smeroch

Čo sa objemu týka, ponúka táto chladnička až 190 l, ktorý je rozdelený na 125l chladiacu a 45l mraziacu časť. Vďaka efektívne usporiadaným policiam a priehradkám budete mať svoje potraviny vždy krásne organizovanej a starostlivo uskladnené. Chladiaca časť rozdeľujú 2 police z tvrdeného skla a permanentné zásuvka, ktorá udrží vašu zeleninu vždy čerstvú. Na dverách sa nachádza priehradky na fľaše a iné drobnosti. Samozrejmosťou je prítomnosť osvetlenie pri otvorení.Mraznička je umiestnený v hornej časti a je rozdelený praktickou mriežkou. Určite prekvapí aj mraziaci výkon 4 kg / 24 hav prípade výpadku elektrického prúdu udrží potraviny čerstvé po dobu až 19 h.   

Stop baktériám a plesniam

Udržiavať dverové tesnenie vždy čisté nie je len tak. Ide o ideálne miesto pre tvorbu baktérií a plesní. Preto je táto chladnička vybavená chytrou technológiou antibakteriálneho tesnenie, ktoré obsahuje pridané antimikrobiálne látky, čím udržuje trvalú životnosť a bráni vzniku škodlivým mikroorganizmom.  

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO RDM 6127
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO RDM 6127.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií