PET PET

BEKO WMI 71242

Zobraziť katalóg
BEKO WMI 71242
Vstavaná práčka vstavaná, spredu plnená, A ++ / A, 1200ot./min, náplň 7kg, hlučnosť prania / odstreďovania 51 / 65dB, bubon AquaWave, S-shape bočné steny, odložený štart 1-24hod., 82x60x54cm
Kód:  SKBEPR001 Produktové číslo:  7179282200 Stránky výrobcu

BEKO WMI 71242

Moderné automatická práčka značky BEKO je určené pre zabudovanie. Vyznačuje sa ekonomickou prevádzkou a zaradením do energetickej triedy A ++. O úspornom prania sa môžete jednoducho presvedčiť pomocou ukazovateľa ekonomickej prevádzky, ktorý na LCD displeji signalizuje, či je zvolený program efektívna. Naviac ušetríte za prací prostriedok. Systém AquaFusion využije 100% pracieho prostriedku a nedochádza k jeho stratám ako v bežných práčkach v tejto kategórii.

kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A ++
  • LCD displej
  • Hi Tech kúrenie
  • Adaptér na tekutý prací prostriedok
  • S-shape bočné steny -
  • Aqua Round
  • technológia AquaFusion
  • Elektronické vyváženie náplne
  • bubon AquaWave
  • Prídavné funkcie: Jednoduché žehlenie, Predpieranie, Express, Plákanie extra

Zrazu vyperiete až 7 kilogramov špinavej bielizne a na výber budete mať z nepreberného množstva programov. Vždy nájdete ten pravý program pre takmer každú tkaninu rozlične zašpinenú. Spoločnosť BEKO vyvinula špeciálny program BabyProtect, ktorý svojím zložením zaistí dokonalé vypranie bielizne nielen pre deti, ale aj alergikov. Vďaka programu express znížite čas prania až o 30% alebo 50% v závislosti od druhu tkaniny. Nechýba ani program ručné pranie, s ktorým šetrne vyperiete materiály ako hodváb či kašmír. Toto nastavenie zaistí, že oblečenie sa nezrazí ani nepoškodí.

dlhá životnosť

Kúrenie Hi-Tech je pokryté vrstvou niklu, ktorá ho dokonale chráni proti korózii, jeho životnosť tak môže byť až 100x vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami. Výrazne ušetríte za ďalšie ochranné prípravky proti usadzovaniu vodného kameňa. Neoddeliteľnou súčasťou každej modernej práčky musia byť elektronické vyváženie náplne. Inak tomu nie je ani v prípade BEKO WMI 71242, kde tento systém zaistí správne rozloženie bielizne vnútri bubna, tým eliminuje vibrácie, hluk a zaistí maximálnu stabilitu pri odstreďovaní. Špeciálny program čistenie práčky spoľahlivo vyčistí bubon, potrubia, nádobku na prášok a ďalšie časti práčky.

programy:

  • Bavlna, Bavlna Eco, BabyProtect, Mini, Mini 14, Mix 40, Refresh, Vlna, Tmavé bielizeň, Košele, Syntetika, Ručné pranie, BabyProtect program, Eco Clean 20 °, Samočistiaci program Self Clean, Odstreďovanie a vypúšťanie, Plákanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMI 71242
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMI 71242.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií