Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO WMY 61243 SK PTLB1

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 61243 SK PTLB1
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++, 6 kg, 1200 ot./min., 16 programov, program BabyProtect, technológia AquaFusion, PET funkcie odstránenie zvieracej srsti, invertorový motor, elektronické vyváženie náplne, systém automatického riadenia spotreby vody, odložený štart 0 - 24 hod.
Kód:  SKBEPR013 Produktové číslo:  7147642000 Stránky výrobcu
BEKO WMY 61243 SK PTLB1 Predaj skončil

BEKO WMY 61243 SK PTLB1

Spredu plnená práčka od popredného výrobcu domácich spotrebičov BEKO vyniká veľmi nízkou spotrebou, radom inovatívnych technológií a skvelými funkciami. Zaujme vás aj moderným dizajnom v elegantnom bielom vyhotovení. Vyberte si spotrebič, na ktorý sa môžete vo všetkom spoľahnúť. Práčka patrí do energeticky úspornej triedy A+++, preto predstavuje maximálne šetrné riešenie do každej domácnosti. Disponuje tiež kvalitným a veľmi tichým Smart invertorovým motorom s dlhodobou životnosťou. Vďaka objemovému bubnu môžete naraz vyprať až 6 kilogramov bielizne.

Kľúčové vlastnosti

  • Tichý invertorový motor s dlhou životnosťou
  • Systém AquaFusion zabezpečí 100 % využitie pracieho prostriedku
  • Systém automatického riadenia spotreby vody šetrí financie aj životné prostredie
  • Elektronické vyváženie náplne na tiché, stabilné a maximálne efektívny odstreďovanie
  • Funkcia odloženého štartu na komfortné plánovanie pracieho cyklu
  • Program BabyProtect na šetrné a starostlivé pranie detských odevov a príslušenstva
  • PET funkcie na dokonalé odstránenie zvieracej srsti

Pre šetrnú starostlivosť o vašu bielizeň

Jednou z predností je jednoduché ovládanie, všetko komfortne nastavíte pomocou otočného voliča. O jednotlivých režimoch, nastavených funkciách a zostávajúcom čase do konca cyklu vás informuje prehľadný LED displej. Vybrať si môžete zo 16 dômyselne navrhnutých programov, ako je napríklad špeciálny režim na tmavé prádlo, vlnu, ručné pranie pre veľmi jemné materiály, super rýchly program, BabyProtect s extra pláchaním ai. Chovateľov zvierat poteší praktická PET funkcia na dokonalé odstránenie zvieracej srsti. S funkciou odloženého štartu môžete prací cyklus pohodlne naplánovať dopredu. 

Šikovné funkcie a technológie

Spotrebič je vybavený inovatívnou technológiou AquaFusion, vďaka ktorej je zabezpečené 100 % využitie pracieho prostriedku. Systém elektronického vyváženia náplne zaistí efektívne rozloženie bielizne vnútri bubna, zaručuje nižšie vibrácie, menej hluku a maximálnu stabilitu počas odstreďovania. Vďaka automatickému riadeniu spotreby využije práčka len také množstvo vody, ktoré zodpovedá typu a množstvu vloženej bielizne.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 61243 SK PTLB1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 61243 CS PTLB1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií