Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

BEKO WMY 91443 LB1

Zobraziť katalóg
BEKO WMY 91443 LB1
Práčka s predným plnením spredu plnená, A +++, 1400ot./min, náplň 9 kg, 16 programov, AquaFusion, hlučnosť 53 / 76dB, odložený štart 0-24hod., 85x60x60cm
Kód:  SKBEPR005 Produktové číslo:  7143541400 Stránky výrobcu
BEKO WMY 91443 LB1 Predaj skončil

BEKO WMY 91443 LB1

Vysoko efektívne a komfortné pomocník v boji proti špinavému bielizeň. Volně stojící, předem plněná automatická pračka dokáže vyprat až 9 kilogramů prádla najednou. Predstavuje ekonomicky i energeticky šetrné riešenie do každej domácnosti. Inovatívna technológia AquaFusion šetrí nielen vodu a energiu, ale aj váš prací prostriedok. Automaticky uzatvára odvod vody, a preto nedochádza k odtekaniu pracieho prostriedku skôr, než sa prášok aj aviváž úplne vstrebe.

kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A +++
  • 16 programov
  • Náplň 9 kg
  • Systém automatického riadenia spotreby vody
  • Elektronické vyváženie náplne
  • ProSmart invertorový motor
  • Veľké 34cm dvierka
  • Certifikácia Woolmark Silver

Bohatá ponuka programov

Práčka disponuje 16 unikátnymi programy dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Medzi najzaujímavejšie funkcie patrí napr. systém Beko BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty. Preto je vhodný aj pre deti a alergikov. Nespornou prednosťou je praktická funkcia odloženého štartu, kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Celý prací proces možno tak pohodlne naplánovať dopredu.

intuitívne ovládanie

Spotrebič jednoducho nastavíte pomocou ovládacieho panelu s otočným voličom. O zostávajúcom čase vás prehledne informuje LCD displeji a priebeh prania je možné kontrolovať pomocou LED kontroliek. Samozrejmosťou je možnosť voliteľného nastavenia otáčok. Vďaka veľmi nízkej hlučnosti pri praní i odstreďovaní sa môžete počas pracieho procesu nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Kúrenie Hi-Tech je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni proti korózii. Jeho životnosť je až 100-krát vyššia v porovnaní so štandardnými vykurovacími telesami. Preto nie je potrebné ďalšie ochranné opatrenia proti poškodeniu či usadzovaniu vodného kameňa.

programy:

  • BabyProtect, Bavlna, Bavlna Eco, Mini 14 / Express Super Short, Denné pranie, Refresh, Vlna, Syntetika, Ručné pranie, Aqua 40 ° C / 40 min, Automatický program, Vankúše, Jemné 20 ° C, Hygiena 20 ° C, Plákanie , Odstreďovanie a vypúšťanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMY 91443 LB1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMY 91443 LB1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií