P&G MS v hokeji_CZ

BEKO WTV 7602 B0

Zobraziť katalóg
BEKO WTV 7602 B0
Práčka s predným plnením spredu plnená, A +++, 7kg, 1200ot./min., 15 programov, program Jemné prádlo, BabyProtect, technológie AquaFusion, PET funkcie, funkcie Express, odložený štart 0-19hod.
Kód:  SKBEPR012 Produktové číslo:  7179382800 Stránky výrobcu
BEKO WTV 7602 B0 Predaj skončil

BEKO WTV 7602 B0

Táto moderná práčka bude vaším skvelým pomocníkom v boji so špinavým prádlom. Ponúka veľmi úspornú energetickú triedu A +++, kapacitu 7 kg bielizne, 15 programov vrátane odloženého štartu a Aquafusion. Práčka je ďalej vybavená systémom BabyProtect, ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a alergény. Špeciálnym režimom je tiež PET program určený všetkým, ktorí majú doma zvieracie miláčikov.Majte vaše bielizeň vždy perfektne čisté s touto praktickou práčkou od známej firmy Beko. 

hlavné prednosti

  • Energetická trieda A +++
  • Hi-Tech kúrenie
  • S-shape: zosilnené bočné steny
  • Aquafusion
  • prehledný displej
  • PET program

Dokonalosť v praní

Práčka je vybavená systémom AquaFusion, ktorý dokáže takmer 100% pracieho prostriedku využiť pre pranie. Zbytočne sa tak prášok neodplavuje pri vypúšťaní, tak ako u bežných práčok. Určite tiež uvítate Hi-Tech kúrenie, ktoré je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni proti korózii. Bezpečnosť prevádzky je zaistená detským zámkom a zosilnenými bočnými stenami S-shape.Ak budete potrebovať odložiť štart prania, je možné využiť túto funkciu v rozmedzí od 0 do 19 hodín. Pre dokonalé pranie si môžete vybrať z 15 programov vrátane predpierania a zrýchleného prania Express.

15 programov s českým popisom na paneli

  • BabyProtect, Bavlna, Bavlna Eco, Mini 14: Express Super Short, Mix 40, Denné pranie, Vlna, Tmavé bielizeň, Košele, Syntetika, Ručné pranie, Jemné, Plákanie, Odstreďovanie a vypúšťanie, Šport, Predpierka, Express, PET odstránenie zvieracej srsti

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WTV 7602 B0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WTV 7602 B0.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií