Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

Belkin Easy-Fit Armband

Zobraziť katalóg
Belkin Easy-Fit Armband
4,6 13 hodnotení
Puzdro na mobil pre HTC One, na ruku
Kód:  BE335v3a Produktové číslo:  F8M572vfC00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Belkin Easy-Fit Armband

Štýlový, ale funkčné športový obal EaseFit Plus Armband pre HTC One vám umožní sa plne sústrediť na tréning, bez toho aby vás telefón akokoľvek rušil. Dlhší popruh s nastaviteľným zapínaním poskytuje vynikajúci tvar a pohodlie, a kľúčenka sa hodí na uschovanie kľúčov od domu, alebo skrinky s vecami.

Ľahký, priedušný materiál je odolný voči vode a možno ho ručne prať. Obal prilieha tesne na paži a zaistí vám plnú ochranu voči vlhkosti, potu a bez pridania zbytočného objemu navyše.

  • Z odolného neoprénu
  • Zabudovaná ochranná fólia
  • Nastaviteľný popruh
  • Možno prať v ruke
  • Vrecko na kľúč alebo potrebnú hotovosť
  • Chráni zariadenie pred vlhkosťou

Parametre a špecifikácia

Materiál
Neoprén Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Neoprén Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Easy-Fit Armband Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Easy-Fit Armband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Easy-Fit-Armband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Easy-Fit-Armband. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Easy-Fit Armband.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií