Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Belkin MIXIT Lightning 1,2 m červený

Zobraziť katalóg
Belkin MIXIT Lightning 1,2 m červený
4,7 83 hodnotení
Dátový kábel - nabíjací/synchronizačný na iPhone 5/6, iPad mini/iPad 4th gen
Kód:  BE328h7 Produktové číslo:  F8J023bt04-RED
Belkin MIXIT Lightning 1,2 m červený Predaj skončil

Belkin MIXIT Lightning 1,2 m červený

Nabíjanie a synchronizácia všetkých vašich zariadení s Lightning konektorom rýchlo a bezpečne, pomocou jediného kábla. Zostaňte v spojení, keď ste doma, v práci aj na cestách.

 

"Made for iPod", "Made for iPhone" a "Made for iPad" znamená, že elektronické príslušenstvo bolo navrhnuté špeciálne na používanie so zariadeniami iPod, iPhone alebo iPad, respektíve bolo certifikované na splnenie výkonnostných štandardov Apple.

 

MIXIT^ produktový rad zahŕňa nielen káble ale aj nabíjačky, audio a napájacie príslušenstvo, takže ho môžete kombinovať s ďalšími výrobkami MIXIT^ a vytvoriť si tak svoje obľúbené farebné sety.

 

Kábel MIXIT^ Lightning/USB dlhý 1,2 metra je praktický a pritom stále dostatočne kompaktný, aby sa len hodil do batožiny, kedykoľvek by to mohlo byť potrebné. Stačí zapojiť do akéhokoľvek portu USB 2.0, takže ho môžete použiť prakticky kdekoľvek. Pripojte ho k notebooku a nabíjajte či synchronizujte, použite svoju obľúbenú domácu nabíjačku, alebo ho zapojte do zapaľovača v aute na jednoduché napájanie na cestách.

 

V závislosti od druhu obalu, ktorý máte, môže byť potrebné odňať tento obal zo zariadenia pred nabíjaním. Ak však sú reproduktory a konektory obalom nezakryté, mali by ste byť schopní ľahko nabíjať a synchronizovať prístroj bez skladania vášho obľúbeného obalu.

 

 

  • Certifikácia PFI
  • Dĺžka 1,2 metra
  • Výber zo 7 farieb
  • Kompaktné vyhotovenie
  • Rýchle nabíjanie a prenos dát

 

Pracuje s:

  • iPad Air
  • iPad (4. generácia)
  • iPad mini s Retina displejom
  • iPad mini
  • iPhone 5/5s/5c/6/6 Plus
  • iPod touch (5. generácia)
  • iPod nano (7. generácia)

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin MIXIT Lightning 1,2 m červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin MIXIT Lightning 1.2m červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT Lighning 1,2 m rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin MIXIT Lighning 1,2 m rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin MIXIT Töltő és Szinkronizáló Kábel USB<->Lightning 1.2m piros.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií