Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Belkin Sports Apple Watch Wristband, 38 mm, čierny

Zobraziť katalóg
Belkin Sports Apple Watch Wristband, 38 mm, čierny
Remienok na hodinky – pre inteligentné hodinky Apple Watch
Kód:  BE330bf5a Produktové číslo:  F8W729btC00 Stránky výrobcu
Belkin Sports Apple Watch Wristband, 38 mm, čierny Predaj skončil

Belkin Sports Apple Watch Wristband, 38 mm, čierny

Nosíte inteligentné hodinky Apple Watch? Športový remienok Belkin je vysokoodolný, pevný a disponuje elegantným dizajnom. Vďaka svojmu spracovaniu navyše prinesie komfort pre vaše zápästie, lebo na pokožku pôsobí veľmi príjemne. Tieto remienky si môžete zakúpiť vo viacerých variantoch a niekoľkých farebných vyhotoveniach, ľahko teda môžete zmeniť štýl hodiniek podľa svojho aktuálneho rozpoloženia. Stačí si len vybrať.

Kľúčové vlastnosti

  • Športový remienok pre inteligentné hodinky Apple Watch
  • Vysoká odolnosť a pevnosť
  • Elegantný dizajn
  • Komfort pre vaše zápästie
  • Možnosť vyberať z mnohých vyhotovení
 

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Sports Apple Watch Wristband, 38 mm, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Sports Apple Watch Wristband, 38 mm, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Sportarmband für Apple Watch (38 mm) - Blacktop. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Sportarmband für Apple Watch (38 mm) - Blacktop. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Sports Apple Watch Wristband, 38 mm, fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií