Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Belkin Thunderbolt Express Dock

Zobraziť katalóg
Belkin Thunderbolt Express Dock
5 2 hodnotení
Dokovacia stanica pre Apple MacBook laptopy, 2x Thunderbolt porty, 1x GB Lan, 1x FireWire, 3x USB 3.0, slúchadlový výstup, audio vstup
Kód:  NX370h2 Produktové číslo:  F4U055cwAPL

Belkin Thunderbolt Express Dock

Belkin Thunderbolt Express Dock je jednoduchý a účinný spôsob, ako využiť technológie Thunderbolt pre vaše pohodlie. Umožní vám používať FireWire, Ethernet, USB 3.0 a ďalšie Thunderbolt jediným vysokorýchlostným pripojením k notebooku. S reťazením pojme až 8 zariadení. Ak teda nosíte notebook, pri príchode domov či do kancelárie získate kompletné desktopové prostriedky jediným káblom. Thunderbolt prenáša dáta až 20-krát rýchlejšie ako USB 2.0 a 12x rýchlejšie ako FireWire 800. V praxi to znamená, že celý film v kvalite HD prenesie za 30 sekúnd. Chcete mať zásobu hudby na celá rok? Stačí len 10 minút prenose! Thunderbolt je vhodný aj pre rýchly prenos obrazu. S dokúpením adaptéra na HDMI si možno pripojiť aj vašu televíziu.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Dokovania notebooku Apple MacBook s Thunderbolt portom

Rozhranie:
1x Thunderbolt port (pre počítač)
1x Thunderbolt port
3x USB 3.0
1x FireWire 800
1x Gigabit LAN
1x Sluchátkovývýstup
1x Audio vstup

Balenie:
Belkin Thunderbolt Express Dock
Napájací adaptér
(Bez kábla)

Belkin je americká spoločnosť, ktorá sa zaoberá najmä výrobou sieťových prvkov, napájacích adaptérov alebo konvertorov. História spoločnosti sa začína písať v Kalifornii roku 1983, od tej doby bola zaradená dvakrát medzi Inc. magazine 500 najrýchlejšie rastúcich spoločností v USA. Produkty Belkin International sú predávané pod troma značkami - Belkin, Linksys a WeMo.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Belkin Thunderbolt Express Dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin Thunderbolt Express Dock. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin Thunderbolt Express Dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin Thunderbolt Express Dock. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Belkin Thunderbolt Express Dock.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií