AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Ben 10

Zobraziť katalóg
Ben 10
Školský batoh pre 3. - 5. triedu s aktívnymi LED aplikáciami, hmotnosť 1kg
Kód:  EPL079 Produktové číslo:  8595582217684

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ben 10

Originálny školský batoh v zeleno-čiernej konštrukcii populárnej detskej série Ben 10, ktorá bola vyvinutá s dôrazom na bezpečnosť detí. Kontrolka aplikácie Active LED svieti v tme a robí žiačku ešte viac viditeľnou. Reflexné filmy a reflektory zvyšujú viditeľnosť detí na ceste.

Batoh má vysokokvalitné spracovanie, anatomicky tvarovaný obväzový systém a nastaviteľné popruhy. Batoh má zosilnené dno, ale má veľmi nízku hmotnosť, aby sa predišlo zbytočnému namáhaniu na chrbte a ramenách dieťaťa.Jedinečne tvarovaná chlopňa chráni obsah plášťa.Vpredu je praktické vrecko na zips určené pre potrebné veci, na bokoch sú dve priestrannejšie vrecká na odkladací box a fľašu na pitie. Vnútorná časť batohu je rozdelená na veľké priehradky.Vďaka praktickému batohu bude váš školák skutočne štýlový a vďaka reflexným prvkom sa nemusíte obávať jeho bezpečnosti.

Parametre a špecifikácie:

séria:
Ben 10

Rozmery:
42 x 29 x 22 cm

Hmotnosť :
1 kg

farba:
zelená - čierna

Odporúčaný vek:
8 až 12 rokov

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ben 10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ben 10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ben 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ben 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ben 10.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií