Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BenQ SU922

Zobraziť katalóg
BenQ SU922
Projektor – DLP, 3D, nat. WUXGA 16:10 (1920×1200), 5000ANSI lm, kontrast 3000:1, 2×HDMI, MHL, USB, D-sub, S-Video, RS232, LAN, repro 2×10W
Kód:  WX449e3 Produktové číslo:  9H.JDS77.15E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ SU922

DLP projektor BenQ SU922 kombinuje precízny obraz, fantastický jas, absolútnu spoľahlivosť a flexibilné ovládanie. Ponúka WUXGA 1 920 × 1 200 rozlíšenie, vysoký jas 5 000 ANSI lumenov.

Disponuje funkciami na jednoduchú inštaláciu projektora ako je veľký zoom 1,6 : 1, horizontálny posun obrazu Lens Shift a korekcia lichobežníkového skreslenia 2D keystone. Vašu prezentáciu ozvučí dvoma 10 W reproduktormi.

Funkcia LAN Control umožňuje plný prístup a ovládanie projektorov prostredníctvom LAN vš. podpory systému sieťového ovládania Crestron RoomView a PJ-Link.

Bohaté možnosti pripojenia vr. HDMI dopĺňa funkcia MHL na jednoduché premietanie rovno z vášho inteligentného telefónu.


Výnimočná ostrosť a realistické farby počas niekoľkých rokov

Spoločnosť BenQ, svetová jednotka v oblasti DLP® projektorov, vám ponúka bezchybnú kvalitu obrazu, ktorú si budete môcť vychutnávať dlhé roky. Projektory BenQ pýšiace sa radom ocenení využívajú technológiu Digital Light Processing od spoločnosti Texas Instruments®, patentovanú technológiu BrilliantColorTM a vyhotovenie bez filtrov, s takmer uzavretou konštrukciou, ktorá zabezpečuje:

  • Výnimočnú kvalitu obrazu
  • Vysokú ostrosť s vynikajúcou čitateľnosťou
  • Žiarivé, verné farby

BenQ SU922
 

5 000 ANSI lumenov

Nezáleží na tom, aká veľká alebo jasne osvetlená konferenčná miestnosť je – prezentácie sú vďaka vysokému jasu 5 000 ANSI lumenov vždy jasné a ostré a nebránia viditeľnosti na vaše poznámky alebo zápisky poslucháčov.

Vysoké rozlíšenie

Vďaka prirodzenému rozlíšeniu WUXGA až 1 920 x 1 200 ponúka projektor BenQ SU922 výrazný a presný obraz na každú vašu prezentáciu.

BenQ WUXGA rozlíšenie
 

BenQ SU922
 

Veľký 1,6× zoom

Použitie veľkého 1,6× zoomu uvoľňuje priestor pre pôsobivý rozsah projekčných vzdialeností a poskytuje flexibilitu umiestnenia projektora bez kompromisov.

Zvislý posun objektívu

V prípade akýchkoľvek drobných nepresností môžete použiť funkciu posunu objektívu Lens Shift na nastavenie polohy premietaného obrazu tak, aby vyhovoval projekčnej ploche, a to bez straty kvality obrazu.

BenQ SU922
 
BenQ SU922
 

Bočné projekcie s 2D keystone

Korekcia lichobežníkového skreslenia zvyšuje flexibilitu inštalácie projektora. Prostredníctvom horizontálnej a vertikálnej úpravy až o +30°/-30° ho umiestnite mimo stred napr. na stolík pri stene a prezentujúci môže ľubovoľne chodiť pred plátnom bez toho, aby blokoval projekciu.

Úprava rohov obrazu

Aby bol váš obraz vyšperkovaný do bodky, ponúka pohodlný spôsob ako každý jednotlivý roh samostatne upraviť na dokonalý tvar obrazu.

BenQ Corner fit
 

Ovládanie LAN Control

Ovládanie prostredníctvom LAN, navrhnuté na uľahčenie a zefektívnenie každodennej údržby projektorov, poskytuje plný prístup a ovládanie projektorov zapojených v sieti. Toto rozhranie ponúka bezproblémovú podporu systémov sieťového ovládania Crestron RoomView a PJ-Link.

BenQ MHL
 

Konektivita MHL

S MHL môžete okamžite, ľahko a rýchlo prezentovať váš obsah cez inteligentné zariadenia so systémom Android. Z malej obrazovky zrkadlite dokumenty, fotografie, videá a akýkoľvek iný obsah na veľkú projekčnú plochu. Akonáhle pripojíte vaše inteligentné zariadenie k projektoru, bude z neho automaticky napájané, nehrozia teda žiadne problémy s vybitou batériou.

 


Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1920 × 1200 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
3 000:1 Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
152,4 cm (60 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
609,6 cm (240 ") Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1920 × 1200 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
3 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu
152,4 cm (60 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
609,6 cm (240 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
1 960,78 h (81,7 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
2 450,98 h (102,12 d) Hotovo!
Výkon lampy
370 W Hotovo!
Hlučnosť
36 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
490 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
LAN, Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Šírka
41,14 cm Hotovo!
Výška
11,84 cm Hotovo!
Hĺbka
26,75 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky Full HD projektory
» Všetky kancelárske Full HD projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BenQ SU922 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ SU922. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ SU922. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ SU922. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BenQ SU922.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií