Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BenQ T3 Black LTE

Zobraziť katalóg
BenQ T3 Black LTE
4,0 4 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" IPS qHD 960x540, Procesor MSM8926 Quad core 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 4 GB, MicroSD, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Android 4.4
Kód:  BEN1005a Produktové číslo:  9H.G15AA.D01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BenQ T3 Black LTE

Inteligentný mobilný telefón BenQ T3 ponúka 4,5" IPS displej s rozlíšením 960 x 540 pixelov a je vybavený technológiou 4G LTE. V elegantnom tele tohto smartphonu sa skrýva štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz, 8 MPx fotoaparát, 1 GB operačnej pamäte a 4 GB úložisko. BenQ T3 funguje v systéme Android 4.4.2 KitKat.


Moderný a elegantný

Elegantný, ničím nenarušený dizajn skvele doplní teenagera na párty aj manažéra na schôdzke. Matná a nekĺzavá zadná časť spolu s hladkými líniami doplnenými o pochrómovaný prúžok na boku prinesú vysokú pohodlnosť, telefón vám skrátka perfektne padne do ruky. Limitovať vás nebude ani pri používaní aplikácií, je vybavený novým systémom Android 4.4.2 KitKat s vlastným vylepšením od BenQ "Q Home".

Telefón podporuje vysokorýchlostný internet 4G LTE, ktorý vám umožní sťahovať rýchlosťou až 150 Mb/s.


Veľký 4,5" IPS displej

Sledovanie filmov alebo hranie hier je na BenQ T3 lahôdka. S veľkým 4,5" displejom už nikdy neminiete ovocie vo Fruit Ninja a ukážka vašich fotiek priateľom? Hračka, vďaka vysokému rozlíšeniu 960 x 540 pixelov a technológii IPS, ktorá poskytuje široké pozorovacie uhly.


Spoľahlivé štvorjadro

Mobilný telefón BenQ T3 je vybavený rýchlym štvorjadrovým procesorom s frekvenciou 1,2 GHz, ktorému skvele sekunduje 1 GB operačnej pamäte. Spoločne prinesú úplnú plynulosť ako v menu, tak vo všetkých vašich aplikáciách.


Fotky a video ako od profesionála

Hlavný fotoaparát disponuje rozlíšením 8 Mpx a vylepšeným snímačom s technológiou BSI, umožnujúcim fotenie aj v horšie osvetlených priestoroch. Režim 4x Ultra sensitivity vylepšuje zachytávanie svetla o viac ako 400 %. Vyznávači SELFIE ocenia režim detekcie úsmevu, ktorý odfotí vás alebo kohokoľvek, kto sa na telefón široko usmeje.


Ochrana zdravia užívateľa

BenQ podobne ako pri monitoroch zavádza technológiu Low Blue Light aj do mobilných telefónov. Low Blue Light redukuje škodlivé modré svetelné spektrum vyžarované bežnými obrazovkami znížením jasu v závislosti od prehliadaného obsahu, aby minimalizoval škodlivý účinok na zrak užívateľa.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
0,3 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BenQ T3 Black LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BenQ T3 Black LTE.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií