AD homeoffice PET

BenQ Trévol

Zobraziť katalóg
BenQ Trévol
Puzdro k prenosnému reproduktoru BenQ Trévol
3,96 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WR520c2 Produktové číslo:  5J.H0K09.001 Stránky výrobcu
BenQ Trévol 3,96 € Rozbalené

BenQ Trévol

BenQ Trévol je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pokud zbožňujete svůj hudbou doslova nabitý přenosný reproduktor BenQ treVolo a bojíte se, že by se mu během převozu něco mohlo stát, není nic snazšího, než si pořídit toto originální pouzdro, s nímž se vaše cenné audiofilní zařízení bude cítit jako v bavlnce. O maximální ochranu se postará vnitřní polstrování a použitý odolný nylon.

Je provedeno v elegantní černé barvě, takže dokonale zapadne do okolí a bude budit dojem elegance. Samozřejmostí je vynikající kvalita použitých materiálů, jelikož se jedná o oficiální příslušenství a moderní štíhlý design, s nímž bude váš reproduktor nejen skvěle hrát, ale ještě lépe vypadat.

Technické specifikace:

Určeno pro:
Přenosný reproduktor BenQ treVolo
 

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BenQ Trévol
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií