Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

BeoPlay A2 Blue

Zobraziť katalóg
BeoPlay A2 Blue
Bluetooth reproduktor 2x 30W, frekvencia 55Hz - 20kHz, Bluetooth 4.0, vstup pre MP3 player a mobilné zariadenia, nabíjanie cez USB, Li-Ion, rozmery 4.4x14.2x25.6cm, hmotnosť 1.1kg
Kód:  BEO001e Produktové číslo:  1290980 Stránky výrobcu

BeoPlay A2 Blue

Dizajnovo prepracovaný, prenosný Bluetooth reproduktor s 360 ° True Sound ozvučením, v tmavo modrom prevedení. Vyznačuje sa plochou odolnou konštrukciou. Jeho telo je z hliníka, takže je zaručená nižšia hmotnosť. Na vrchnej strane je vybavený silným koženým opaskom pre prenášanie a zavesovanie. Reproduktory majú integrovanou Li-Ion batériu, ktorá vydrží až 24 hodín.

kľúčové vlastnosti

  • dva 30 wattové reproduktory
  • podpora rozhrania Bluetooth 4.0
  • kvalitné hliníkové prevedenie
  • možnosť zavesenia
  • dlhá výdrž batérie

kvalitný zvuk

O kvalitu zvuku sa stará šestica meničov. Na každej strane reproduktora sa nachádzajú jeden 0,75 "výškový, jeden 3" stredobasový a jeden pasívne basový menič. Všetky zaručujú kvalitný výstup zvuku bez skreslenia ani pri hlasnom počúvaní.

Funkcia True Sound zabezpečí, že budete počuť rovnako kvalitný zvuk, nech ste k reproduktorom natočení z akejkoľvek strany. Stačí len zariadenia položiť a všetci okolo neho si užijú hudbu rovnako a rovnomerne, a to v perfektnej kvalite. 

prepojiteľnosť

Chcete si vypočuť vašu obľúbenú muziku? Zariadenie je možné pripojiť niekoľkými spôsobmi. Tým hlavným je rozhranie Bluetooth verzie 4.0, cez ktorý je možné pripojiť až 8 zariadený. Reproduktor je tiež vybavený Line-In vstupom (3,5 mm jack) pre váš MP3 prehrávač. Špecialitou je USB konektor, ktorým môžete nabíjať váš mobilný telefón počas počúvania hudby.

príslušenstvo:

kožený opasok, nabíjačka, návod na obsluhu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeoPlay A2 Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A2 Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay A2 Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay A2 Blue.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií