PET AP+ plus nový vizuál

BeoPlay H2 Carbon Blue

Zobraziť katalóg
BeoPlay H2 Carbon Blue
5 1 hodnotení
Slúchadlá náhlavné, 40mm neodymové meniče, ovládanie na kábli, 155g
Kód:  BEO012a Produktové číslo:  1642300 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeoPlay H2 Carbon Blue

Povestný zvuk firmy Bang & Olufsen

H2 sú stvorená pre mestský život a ľudí, ktorí sa chcú jasne definovať. Ako hudobne, tak charakterovo. Farebné variácie dovoľujú perfektné zladenie s vašou osobnosťou a štýlom. Starostlivo vyberané, prvotriedne materiály sa rovnajú čistému pôžitku z hudby.

vypnuté
Bang & Olufsen BeoPlay H2

Carbon Blue

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné materiály a konštrukcia
  • Bohatý a presný zvuk
  • Farebné vyhotovenie pre váš osobitý štýl
  • Tenký modul na ovládanie hlasitosti
  • Integrovaný mikrofón

Široký rozsah

40 mm neodymový zvukový menič Bang & Olufsen so špeciálnou basovou membránou je navrhnutý tak, aby priniesol bohatý zvuk s nekompromisnou jasnosťou a širokým kmitočtovým rozsahom.

vypnuté
Široký rozsah
 

BeoPlay

Dynamická značka B & O PLAY bola uvedená na trh v januári 2012 a je odnožou 90. rokov fungujúcej dánskej značky luxusnej audiovizuálnej elektroniky Bang & Olufsen. Zameraná je na digitálne technológie a dobre si tak rozumie s inteligentnými telefónmi, tabletmi a podobnými zariadeniami. Samozrejmosťou výrobkov sú naozaj excelentné zvukové aj obrazové zážitky a neprehliadnuteľný dizajn. A tak nie je divu, že má B & O PLAY úspech nielen u zákazníkov, ale aj u odborných porôt mnohých súťaží.

vypnuté
Charakter tvořený detaily
 

Charakter tvorený detailom

Nasaďte si slúchadlá rovnako ako oblečenie - farebné prvky z hrubej textílie doplnia váš outfit. Mušle sú pokryté pravou, jemnou jahňacou kožou, ktorá pohodlne zakryje vaše uši.

Ľahké a pohodlné

Vďaka kostre z odľahčených kompozitov sú slúchadlá nečakane ľahké, 155 gramov na svojej hlave ľahko prestanete vnímať. Na kábli je umiestnený tenký modul ovládania so zabudovaným mikrofónom.

vypnuté
Lehké a pohodlné
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeoPlay H2 Carbon Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay H2 Carbon Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeoPlay H2 Carbon Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeoPlay H2 Carbon Blue.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií