Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bergner HARD BGIB-3081

Zobraziť katalóg
Bergner HARD BGIB-3081
Panvica – grilovacia, rozmer 28cm, materiály: vnútorný povrch panvice: karbón, vonkajší povrch panvice: smalt
Kód:  BERNP005 Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  BGIB-3081

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bergner HARD BGIB-3081

Hľadáte kvalitnú a nepriľnavú panvicu pre komfortnú prípravu obľúbených pokrmov? Vyberte si unikátnu grilovaciu panvicu z radu HARD od popredného výrobcu Bergner, vďaka ktorej môžete grilovať zdravšie s využitím minimálneho množstva tuku. Vysoko odolný a nepriľnavý povrch navyše zaistí veľmi komfortnú údržbu a jednoduché čistenie. Panvica vás na prvý pohľad vzaujme moderným vyhotovením v jedinečnej horčicovej farbe, ojedinelým tvarom aj vrúbkovanou spodnou vrstvou, ktorá vytvorí tradičný vzor na steakoch aj grilovanej zelenine.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná nepriľnavá panvica pre zdravé varenie a jednoduchú údržbu
  • Špeciálny povrch je extrémne odolný a zabraňuje opotrebovaniu panvice
  • Praktická rukoväť z plastu
  • Vhodné až pre päť typov ohrevu (rúra, plyn, sklokeramika, indukcia, ...)
  • Unikátny tvar panvice pre komfortné grilovanie
  • Dômyselný vrúbkovaný povrch pre vytvorenie klasickej mriežky na grilovanom mäse a zelenine

Využitie kvalitného, nepriľnavého a odolného materiálu

Inovatívna hlboká panvica na vyprážanie je vyrobená z uhlíkovej ocele. Jej vnútorný povrch je vyrobený z karbónu, vonkajší povrch je tvorený smaltom. Špeciálna kombinácia zhodnotených materiálov zabezpečuje extrémnu odolnosť a pevnosť panvice. Navyše tiež zabraňuje jej postupnému opotrebovaniu a deformáciam. Vďaka tomu bude vaša panvica stále vyzerať ako nová. Disponuje priemerom 28 cm s jemne vystúpenými okrajmi, ktoré zabezpečia pohodlné varenie a minimum neporiadku na varnej doske.

Vhodné až pre päť typov tepelného ohrevu

Jednou z predností je aj možnosť použitia panvice až na 5 rôznych typov tepelného ohrevu. Panvicu tak môžete bez obáv pohodlne používať na plynovom sporáku, v rúre, na sklokeramickej aj indukčnej varnej doske. Samozrejmosťou je aj kvalitné, plne indukčné dno, ktoré zaisťuje rovnomerné vedenie tepla a zaručuje vždy perfektné výsledky vyprážania. Praktická grilovacia panvica je vybavená aj špeciálnou plastovou rukoväťou pre maximálne komfortnú manipuláciu.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:
46 × 27 × 6 cm

Farebný variant:
Horčicová

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Grilovacia Hotovo!

Typ

Typ
Grilovacia Hotovo!
Poznámka:
» Všetky grilovacie panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bergner HARD BGIB-3081 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bergner HARD BGIB-3081. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bergner HARD BGIB-3081. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bergner HARD BGIB-3081. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bergner HARD BGIB-3081.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií