Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bergner HARD BGIB-3093

Zobraziť katalóg
Bergner HARD BGIB-3093
Panvica na vyprážanie, 30 cm, materiál vnútorný povrch uhlíka, sklovitý emailový povrch
Kód:  BERNP008 Produktové číslo:  BGIB-3093

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bergner HARD BGIB-3093

Hľadáte dobrú a nelepivú panvicu pre pohodlnú prípravu vašich obľúbených jedál? Vyberte si jedinečnú HARD panvicu od popredného výrobcu Bergneru, ktorý uľahčuje smaženie s minimálnym obsahom tuku. Okrem toho vysoko odolný a nelepivý povrch zaručuje veľmi pohodlnú údržbu a jednoduché čistenie. Na prvý pohľad bude pan dosiahnuť moderný dizajn v unikátnej farbe horčice.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná nelepivá panvica pre zdravé varenie a jednoduchú údržbu
  • Špeciálny povrch je mimoriadne trvanlivý a zabraňuje opotrebeniu panvy
  • Praktická plastová rukoväť
  • Vhodné pre až päť typov vykurovania (rúra, plyn, sklokeramická doska, indukcia atď.) ...)

Použitie vysokokvalitného, ​​neadherentného a trvanlivého materiálu

Inovatívna hlboká panvica je vyrobená z uhlíkovej ocele a jej vnútorný povrch je z uhlíka, pričom vonkajší povrch je zhotovený z smaltu. Špeciálna kombinácia použitých materiálov zaisťuje extrémnu odolnosť a pevnosť panvy a tiež zabraňuje jej postupnému opotrebovaniu a deformácii. To spôsobuje, že vaša panvica stále vyzerá ako nová.Má optimálny priemer 30 cm s jemne zdvihnutými okrajmi pre pohodlné varenie a minimálne nepohodlie na varnej doske.

Vhodné pre až päť druhov vykurovania

Jednou z výhod je možnosť použitia až piatich rôznych typov vykurovania. Panvicu možno ľahko a pohodlne používať na plynový sporák, rúru, keramiku a indukčnú varnú dosku.Samozrejme, že je kvalitné plné indukčné dno, ktoré zaisťuje rovnomerné riadenie tepla a zaručuje dokonalé výsledky počas fritovania . Praktická panvica je tiež vybavená špeciálnou plastovou rukoväťou s rukoväťou pre maximálnu komfortnú manipuláciu.

Pridané vlastnosti:

Rozmery:
48,4 x 32 x 9 cm

Farebné variácie:
horčica

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasická Hotovo!

Typ

Typ
Klasická Hotovo!
Poznámka:
» Všetky klasické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bergner HARD BGIB-3093 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bergner HARD BGIB-3093. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bergner HARD BGIB-3093. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bergner HARD BGIB-3093. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bergner HARD BGIB-3093.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií