AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Beyerdynamic T 51 p

Zobraziť katalóg
Beyerdynamic T 51 p
4,7 3 hodnotení
Slúchadlá - uzavreté, frekvenčný rozsah 10Hz-23kHz, impedancia 60Ohm, citlivosť 110dB, dvojitý kábel 1.2m, Tesla technológie
Kód:  BEY356f5 Produktové číslo:  716197

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic T 51 p

Prenosné celokovové hi-fi slúchadlá Beyerdynamic T 51 p nadväzujú na svojho úspešného a ceneného predchodcu T 50 p (EISA Award 2011, What Hi-Fi 2012). Inovovaný model T 51 p prináša vďaka novým vylepšeným meničom bezkonkurenčnú kvalitu zvuku. S TESLA SOUND technológiou si môžete v celom frekvenčnom rozsahu vychutnávať silný zvuk pri vysokej účinnosti a nízkom skreslení . Excelentné sú hlboké basy aj transparentné výšky. Uzavreté prevedenie slúchadiel T 51 p veľmi efektívne izoluje vonkajší hluk . Zaťažiteľnosť slúchadiel je 100 mW.

Elegantný vzhľad
Kovová konštrukcia v odtieni šampaň prepožičiava slúchadlám veľmi elegantný vzhľad a povyšuje ich nad plastovú konkurenciu. Podarené sú krytky mušlí s brúseným povrchom a logom Beyerdynamic. K vylepšeniu došlo tiež u kábla - teraz je viac stabilný a má saténový povrch, čo vedie k menšiemu hluku kábla pri pohybe.

Premyslená konštrukcia
Vďaka plne nastaviteľnej čelenke a otočným mušliam sedia slúchadlá T 51 p perfektne na hlave. Plne potvrdzujú renomé slúchadiel Beyerdynamic ako pohodlných slúchadiel s vynikajúcim komfortom pri nosení. O ten sa starajú aj náušníky vyrobené z mäkkej syntetickej kože, čalúnené elastickou výplňou v podobe pamäťovej peny.

Praktické na cestovanie
Otočné mušle modelu T 51 p umožňujú zloženie slúchadiel do kompaktného tvaru. Prenášať ich môžete v priloženom robustnom nylonovom puzdre. Súčasťou balenia je tiež vysoko kvalitný 6,35 mm adaptér pre počúvanie na hi-fi zariadeniach alebo sluchádlových zosilňovačoch. Ďalším bonusom je adaptér pre počúvanie hudby v lietadle.

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beyerdynamic T 51 p Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic T 51 p.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií