Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Beyerdynamic T 70

Zobraziť katalóg
Beyerdynamic T 70
Slúchadlá - uzavreté, frekvenčný rozsah 5-40000Hz, impedancia 250Ohm, citlivosť 104dB, kábel 3m, Tesla technológie
Kód:  BEY356g3 Produktové číslo:  714356

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic T 70

Základom výnimočného zvuku slúchadiel Beyerdynamic T 70 je dostatočná hustota magnetických siločiar, vyjadrovaná v jednotkách pomenovaných po chorvátskom vynálezcovi Nikola Tesla , Ktorá pôsobí v jadre cievky a priamo tak ovplyvňuje účinnosť budenia magnetu vstavaného meniča. Čím je sýtenie väčšie, tým ľahšie sa menič rozhýbe a tým lepšie sa podarí konštruktérom zladiť prirodzené vlastnosti meniča s ich ideálnym správaním.

Hoci sa jedná o pomerne jednoduché konštatovanie, určite ste si všimli, že vo zvuku slúchadiel sú veľké rozdiely, a to často aj u zhodných cenových úrovní. Za tie môžu práve odlišnosti v spôsobe získavania potrebnej energie. Niekedy sa môže sa zdať, že slúchadlá jednej značky hrajú slabšie ako slúchadlá značky druhé, vyrovnanie prinesie až ich väčšie zaťaženie, teda zvýšenie hlasitosti. Dostaví sa síce detail, priestor, dynamika, ale nie je možné ich počúvať dlhodobo, pretože vás za chvíľku začnú bolieť uši.

Sluchové orgány sú našťastie dostatočne inteligentné na to, aby aj kvalitné, ale hlasnú reprodukciu prestali mať rady a donúti nás včas sa ísť venovať inej príjemnej činnosti. Tesla je práve ten rozdiel. Z hudobných nosičov získa maximum informácií už od najnižších úrovní hlasitosti, dostatočnú výkonnosť neatakuje sluch nadmernou hlasitosťou a vy máte možnosť neúnavne počúvať stále dokola a dokola.

Spolu s uvedením modelu T 70 sa unikátna technológia Tesla konečne dostáva do trochu dostupnejších sfér. Kompletne kovová konštrukcia koša reproduktora spolu s mimoriadne výkonným neodymovým prstencovým magnetom zaisťuje maximálny výkon a vysokú vernosť zvuku, čo perfektne korešponduje s luxusným trojvrstvovým lakom a nemeckou precíznosťou spracovania .

Uzavretá konštrukcia účinne izoluje pred hlukom okolitého prostredia . Dokonca aj pri mimoriadne nízkych hlasitostiach je možné vnímať tie najjemnejšie detaily, kontrolované, analytické a extrémne frekvenčne vyrovnané od hlbokých basov po kryštalické výšky.

Prívodný kábel je vedený jednostranne, je dostatočne pevný, ale aj ohybný, továrensky je osadený pozlátený konektor jack 3,5 mm a v príslušenstva samozrejme nájdeme aj redukciu na väčší konektor 6,3 mm. Určite si vás získa aj materiál náušníkov a pohodlnosť hlavového mostu. O vaše pohodlie sa stará dokonale jemná mikrovelúra Detex , ktorá je natoľko príjemná, že si slúchadlá budete radi nasadzovať znova a znova.

3D zobrazenie produktu

Kľúčové prvky:

  • Impedancia 250 ohmov - ideálne pre domáce systémy Hi-Fi.
  • Technológia Tesla zaisťuje najvyššiu možnú efektivitu spracovania signálu.
  • Uzavretá konštrukcia pre vynikajúce tlmenie okolitého hluku.
  • Povrch polstrovane dokončený mikrovelúrou Detex pre maximálny komfort pri počúvaní.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beyerdynamic T 70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic T 70.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií