PET PET

Beyerdynamic T 90

Zobraziť katalóg
Beyerdynamic T 90
5 1 hodnotení
Slúchadlá otvorená, frekvenčný rozsah 5-40000Hz, impedancia 250Ohm, citlivosť 102dB, kábel 3m, Tesla technológie
Kód:  BEY356h3 Produktové číslo:  715441

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic T 90

Základom výnimočného zvuku slúchadiel Beyerdynamic T 90 je dostatočná hustota magnetických siločiar, vyjadrovaná v jednotkách pomenovaných po chorvátskom vynálezcovia Nikola Tesla , Ktorá pôsobí v jadre cievky a priamo tak ovplyvňuje účinnosť budenia magnetu vstavaného meniča. Čím je sýtenie väčšia, tým ľahšie sa menič rozhýbe a tým lepšie sa podarí konštruktérom zladiť prirodzené vlastnosti meniča s ich ideálnym správaním.

Hoci sa jedná o pomerne jednoduché konštatovanie, určite ste si všimli, že vo zvuku slúchadiel sú veľké rozdiely, a to často aj u zhodných cenových úrovní. Za tie môžu práve odlišnosti v spôsobe získavania potrebnej energie. Niekedy sa môže sa zdať, že slúchadlá jednej značky hrajú slabšie ako slúchadlá značky druhé, vyrovnanie prinesie až ich väčšie zaťaženie, teda zvýšenie hlasitosti. Dostaví sa síce detail, priestor, dynamika, ale nie je možné ich počúvať dlhodobo, pretože vás za chvíľku začnú bolieť uši.

Sluchové orgány sú našťastie dostatočne inteligentný na to, aby aj kvalitné, ale hlasnú reprodukciu prestali mať rady a donúti nás včas sa ísť venovať inej bohumilé činnosti. Tesla je práve ten rozdiel. Z hudobných nosičov získa maximum informácií už od najnižších úrovní hlasitosti, dostatočnú výkonnosť neatakuje sluch nadmernou hlasitosťou a vy máte možnosť neúnavne počúvať stále dokola a dokola.

Pri modeli T 90 napomáha pôsobivý zvukový zážitok dotiahnuť k dokonalosti otvorená konštrukcia . Tá úplne odstraňuje pocit izolácie poslucháča od okolitého prostredia, dáva reprodukciu ľahkosť, agilnosť, neskrotnú dynamiku a neuveriteľné rozlíšenie . Vytráca sa takzvaný slúchadlový efekt, pocit stiesnenosti a obmedzenosti priestoru, v zásade si pripadáte ako na voľnom priestranstve, ako pred vysoko kvalitnými reproduktorovými sústavami.

Slúchadlá Beyerdynamic T 90 sú vhodné nielen pre domáce Hi-Fi, ale môžete sa s nimi prechádzať aj vonku spoločne s psíkom. Hodnota impedancia 250 ohmov síce nie je na nejaké dlhé túry, na druhú stranu priaznivý parameter citlivosti (102 dB) a vyrovnaný frekvenčný priebeh je k batériám všemožných MP3 prehrávačov ohľaduplný, obzvlášť ak si prikúpite niektorý z prenosných sluchátkových zosilňovačov z našej ponuky. Potom už nebude dôvodu, prečo si tu a tam nevyraziť na nejakú prechádzku do prírody so špičkovým zvukom.

Prívodný kábel je vedený jednostranne, je dostatočne pevný, ale aj ohybný, továrni je osadený pozlátený 3,5 mm konektor jack av príslušenstva samozrejme nájdeme aj redukciu na väčšie 6,3 mm. Určite si vás získa aj materiál náušníkov a pohodlnosť hlavového mostu. Jedná sa o nádherne jemné zamatové mikrovlákno , Ktoré je natoľko príjemné, že si slúchadlá budete radi nasadzovať znova a znova.

Kľúčové prvky:
  • Technológia Tesla zaisťuje najvyššiu možnú efektivitu spracovania signálu.
  • Otvorená konštrukcia sprostredkováva vysoké rozlíšenie a vynikajúce vykreslenie priestoru.
  • Povrch polstrovanie dokončený Mikrovlákna m pre maximálny komfort pri počúvaní.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Frekvenčný rozsah: 5 - 40 000 Hz
Impedancia: 250 ohmov
Citlivosť (SPL): 102 dB (1 mW/500 Hz)
Maximálny výkon: 125 dB (200 mW/500 Hz)
Nominálna skreslenie (THD): <0,05% (1 mW/500 Hz)
Zaťažiteľnosť: 200 mW

Pripojenie:
Vedenie: jednostranné
Dĺžka kábla: 3 m
Konektor: 3,5 mm + 6,3 mm redukcia, pozlátený

Prevedenie:
Tlak náušníkov: 2,8 N
Konštrukcia: otvorená
Uloženie: circumaurálne (okolo ucha)
Hmotnosť bez kábla: 350 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beyerdynamic T 90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic T 90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic T 90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic T 90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beyerdynamic T 90.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií