Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Big U-Shot Monochrome pink

Zobraziť katalóg
Big U-Shot Monochrome pink
Držiak s alu hlavicou, ktorá je odolná voči slanej vode, hmotnosť: 154 g, dĺžka 29 cm - 94 cm, max. hmotnosť kamery: 3 kg
Kód:  OG082o Produktové číslo:  BIG_USHOT_MONO_PINK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Big U-Shot Monochrome pink Predaj skončil

Big U-Shot Monochrome pink

Ak často natáčate zaujímavé zážitky počas adrenalínových športov, či ďalších výnimočných udalostí hodných zaznamenania, určite často potrebujete vašu outdoorovú kameru umiestniť niekam, kde si budete istí, že bude v bezpečí od všetkých nepriaznivých vplyvov. Big U-Shot od firmy Xsories je pripravený splniť presne túto požiadavku - a vďaka celohliníkovej konštrukcii s anodizovaným povrchom si môžete byť istí, že vydrží aj drsnejšie zaobchádzanie.


Fotoparťák pre každú výnimočnú príležitosť

Vy však nepohodlie znášať nemusíte, pretože Big U-Shot ľahko uchopíte za penové držadlo a na zvýšenie bezpečia vašej kamery je prítomné tiež šikovné pútko, či karabínka, ak radi zdolávate skaly a ďalší nepriepustný terén. A že by ste radi natáčali vaše zážitky pri plávaní v oceáne? Pre Big U-Shot opäť žiadny problém - so zvýšenou odolnosťou voči slanej vode budú zábery z morských radovánok úplnou hračkou. Jednoducho - od adrenalínových športov po nádhernú panorámu - všetko bude vyzerať úžasne.

Kľúčové vlastnosti

  • Celohliníkové telo zaistí vysokú odolnosť
  • Penové držadlo na jednoduché uchopenie
  • Pútko pre väčšiu bezpečnosť a istejšie držanie
  • Súčasťou aj karabínka na použitie pri lezení
  • Univerzálne použitie pre kamerové závity 1/4"

Technická špecifikácia:

Rozmery:
Minimálna dĺžka: 290 mm
Maximálna dĺžka: 940 mm

Maximálna hmotnosť kamery:
3 kg

Materiál:
Hliník

Farebné vyhotovenie:
Ružové

Hmotnosť:
140 g

Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Big U-Shot Monochrome pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Big U-Schnaps Monochrome rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Big U-Schnaps Monochrome rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Big U-Shot monokróm rózsaszín.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií