Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bindeez Dolls Sada domček

Zobraziť katalóg
Bindeez Dolls Sada domček
Kreatívna sada 300 korálok, 1 dom snov, 3 bábiky, sprej, trblietky a trblietavý sprcha, 11 ks nábytku, šablóna, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  ZI107b Produktové číslo:  8595582211323
Bindeez Dolls Sada domček Predaj skončil

Bindeez Dolls Sada domček

Další řada Bindeez. Tentokrát Bindeez Dolls. Vytvoř si Bindeez panenku, kombinuj různé části, slož je a postříkej vodou. A panenka drží! Vytvoř panenkám barevný Bindeez svět se spoustou doplňků a úžasným domem snů. Je snad něco lepšího pro tvé Bindeez panenky než tento dům snů? Zařiď si ho za pomoci Bindeez korálků podle své fantazie nebo použij přiloženou šablonu. Vlož panenky do třpytkové sprchy a vytvoř jim jedinečný blýskavý vzhled.

Bindeez Dolls sada domeček. Je snad něco lepšího pro Tvé Bindeez panenky než tento dům snů? Zařiď si ho za pomoci Bindeez korálků podle své fantazie nebo použij přiloženou šablonu.


Parametry a specifikace

Balení obsahuje: 3 bindeez panenky, 300 korálků, 1 dům snů, třpytkovou sprchu, třpytky, 11 ks nábytku, 1 sprej, 1 šablonu a návod

Doporučený věk: od 4 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bindeez Dolls Sada domček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bindeez Dolls Sada domeček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bindeez Haus Puppen Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bindeez Haus Puppen Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bindeez babák játszóházzal szett.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií