AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BioLite NanoGrid

Zobraziť katalóg
BioLite NanoGrid
5 1 hodnotení
Sada dobíjacej stanice, svetla BioLite PowerLight a bodového svetla BioLite SiteLight
Kód:  BIL1012a1 Produktové číslo:  NanoGrid

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BioLite NanoGrid

Praktická súprava baterky BioLite PowerLight a závesných svetiel BioLite SiteLight nielen na cesty, ale aj na domáce využitie.

Svietidlo s nabíjačkou v jednom

Svietidlo BioLite PowerLight v sebe snúbi hneď 3 samostatne sa predávané prístroje. Prvý z nich predstavuje zabudovaný 360-stupňový lampáš, ktorý bez najmenších problémov osvetlí celé vaše okolie (250 lúmenov). Rovnako ako bežný lampáš, aj svietidlo BioLite PowerLight disponuje praktickým držiakom na prichytenie na vetvu či iné vhodné miesto. Ak však v okolí nie je miesto, kam by ste svietidlo zavesili, nezúfajte. Vďaka primeranému tvaru je možné svietidlo postaviť aj na zem. Druhým prístrojom skrývajúcim sa vnútri BioLite PowerLight je zabudovaná baterka. Tá dokáže svietiť až so silou 200 lúmenov.

Posledným prístrojom, ktorý sa skrýva vnútri tohto štýlového zariadenia, je PowerBank. Svietidlo okrem iného disponuje aj USB portom, prostredníctvom ktorého hravo dobijete váš mobilný telefón, prípadne tablet. V neposlednom rade oceníte aj fakt, že je svietidlo vybavené výkonnou 4 400 mAh batériou. O to, či budete mať dostatok energie na svietenie či nabíjanie, si tak nemusíte robiť vôbec žiadne starosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Lampáš, baterka, PowerBank a závesné svietidlá v jednom balení
  • Výkonná, dobíjacia 4 400 mAh batéria vo svietidle
  • Vysoká svietivosť
  • Štýlový dizajn
  • Praktický držiak
  • Ľahká konštrukcia

Závesné svietidlá BioLite SiteLight

SiteLight vyzerá na prvý pohľad ako malá guľôčka, ale vnútri skrýva nečakané prekvapenie. Po rozmontovaní totiž dostanete hneď dve závesné lampičky na retiazke, ktoré určite využijú predovšetkým rybári a milovníci kempovania.

Každá z lampičiek disponuje trojmetrovým káblom, vďaka čomu môžu dosiahnuť až 6 metrov od zdroja. Môžete nimi teda osvetliť veľký priestor, či viacero miestností naraz. Vďaka svietivosti 150 lm osvetlia značný priestor a špeciálne vyvinutý zarezávací systém umožňuje nastaviť aj uhol svietenia. Napájať ich môžete zo súpravy BioLite NanoGrid, či rovno zo svietidla BioLite PowerLight.

Doplňujúce informácie:

Svietidlo:
Hmotnosť:

210 gramov

Rozmery:
5,64 × 13,39 × 2,92 cm

Vstupy /výstupy:
USB na nabíjanie externých zariadení
2,5 mm výstup
Micro USB na nabíjanie svietidla

Závesné svietidlá:
Hmotnosť:

52 gramov jedna lampa

Rozmery:
6,48 × 2,69 × 6,48 cm

Vstupy:
2,5 mm vstup

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BioLite NanoGrid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BioLite NanoGrid.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií