Protiplnění

BIOTHERM Skin Best Eye 15 ml

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Skin Best Eye 15 ml
Očný krém redukuje tmavé kruhy, znižuje opuchy, vyrovnáva potrebnú hydratáciu - 2 193,33 €/1 l
Kód:  KSPL1461 Produktové číslo:  3605540906316

BIOTHERM Skin Best Eye 15 ml

Očný krém BIOTHERM Skin Best Eye je špeciálna antioxidačná starostlivosť, ktorá pôsobí proti prvým známkam starnutia pleti v oblasti okolo očí. Dokonale pleť okolo očí hydratuje, osviežuje a skvele redukuje vačky a tmavé kruhy pod očami. Po pravidelnom používaní je pleť okolo očí pevnejšia a perfektne žiarivá. Očný krém BIOTHERM Skin Best Eye je vďaka šetrnému zloženiu vhodný aj pre citlivé oči a pre osoby používajúce kontaktné šošovky. Prípravok BIOTHERM Skin Best Eye pôsobí ako antioxidant a chráni pleť v očnom okolí pred škodlivými vonkajšími vplyvmi aj pred predčasným starnutím a ochabovaním pleti. Doprajte svojim očiam kvalitný prípravok, aby boli zdravé, krásne a žiarivé!

Typ pleti:
Pre citlivú pleť a pre nositeľov kontaktných šošoviek.

Použitie:
Používajte ráno a večer na čistú pleť. Jemne vklepte končekmi prstov.

Objem:
15 ml

Zloženie:

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Armeniaca, Kernel Oil, Peg-8 Squalane, Silica, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, C13-14 Isoparaffin, Peg-100 Stearate, Steareth-100, Stearic Acid, Ceramide 3, Astaxanthin, Sorbitan Palmitate, Glyceryl Stearate, Dimethiconol, Caffeine, Methylsilanol Mannuronate, Sodium Polyacrylate, Oleamido-1, 3-Octanediol, Haematoccus Pluvialis, Palmitic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Adenosine, Carnositne, Hydrogenated Olive Oil, Myristyl Esters, Hydroxyproline, Spirulina Platensis Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Laureth-7, Polyacrylamide, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, CI 19140, CI 42090.


Parametre a špecifikácia

Objem
15 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Typ
Krém Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam, Lifting a spevnenie Hotovo!

Objem

Objem
15 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Typ krému

Typ
Krém Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam, Lifting a spevnenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Skin Best Eye 15 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Skin Best Eye 15 ml . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIOTHERM Skin Best Eye 15 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií