Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Birzman Tiny Tanker

Zobraziť katalóg
Birzman Tiny Tanker
Hustilka noha
Kód:  SPT18018 Produktové číslo:  4714247515482

Birzman Tiny Tanker

Predstavujeme špičkové čerpadlo z Birzmanu, ktoré obsahuje leštené hliníkové teleso a množstvo výrobných riešení, ktoré ho ľahko používajú.Preto čerpadlo získalo prestížnu cenu RedDot Design Award 2013.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vzhľad lešteného hliníka
  • Plynulý beh
  • CAD systém pre kontrolu prúdenia vzduchu
  • Merač tlaku

Praktická a pohodlná konštrukcia

Dokonca aj vďaka svojim skromným rozmerom môže čerpadlo čerpať až 220 psi .Pre zvýšenie komfortu prispieva aj široká rukoväť a prakticky umiestnený manometer. Hliníkový podstavec potom dodáva čerpadlo s stabilitou a trvanlivosťou.

Praktická a pohodlná konštrukcia

Konštrukcia piestu, ktorá má veľmi hladký chod, je taktiež dobre navrhnutá. Čerpadlo má riadiaci systém CAD prietoku vzduchu. Odtoková trubica tohto systému reguluje tlak a je vybavená zásuvkovým konektorom, ktorý umožňuje rýchle a jednoduché pripojenie k vsuvke.

Parametre a špecifikácie:

tlak:
220 psi

farba:
striebro

Kompatibilita s ventilmi:
Schrader a Presta

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Birzman Tiny Tanker
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Birzman Tiny Tanker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Birzman Tiny Tanker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Birzman Tiny Tanker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Birzman Apró Tanker.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií