AD homeoffice AD homeoffice

Black & Decker EPC18CABK

Zobraziť katalóg
Black & Decker EPC18CABK
Aku vŕtačka NiCd, 18V, 1AH, max. Krútiaci moment 12.1Nm, rýchloupínacie skľučovadlo max. 10mm, 24 polôh spojky, L / P chod, 2x batéria, nabíjačka, kufor
Kód:  BOD002b3e Produktové číslo:  EPC18CABK Stránky výrobcu

Black & Decker EPC18CABK

V arzenálu žiadneho nadšeného domáceho majstra by asi nemal chýbať akumulátorový vŕtací skrutkovač. Zháňate skutočnú kvalitu, ale nechcete minúť celý majetok? Nevadí. My pre vás jeden taký to nástroj máme. Jedná sa o produkt od spoločnosti Black & Decker s ktorým určite chybu neurobíte. Jedná sa o aku vŕtací skrutkovač s možnosťou ľavého i pravého chodu, disponujúci 10mm rýchloupínacím skľučovadlom a kvalitné 18V NiCd batérií s kapacitou až 1AH. Spĺňa teda všetko, čo bežný užívateľ môže potrebovať. 

kľúčové vlastnosti

  • Skvelá ergonómia prístroja
  • 10mm rýchloupínacie skľučovadlo
  • 24 polôh pre nastavenie spojky
  • Systém pružne uložené nasúvacia batéria
  • Spínač pre chod vzad zvyšuje univerzálnosť náradia
  • nastaviteľné otáčky
  • Kvalitné 18V NiCd batérie s kapacitou 1AH
  • V balení nájdete 2 × batériu, nabíjačku a praktický kufor

Výsledok ľahko a rýchlo

Výrobca samozrejme myslel na vaše pohodlie počas používania tohto akumulátorového vŕtacieho skrutkovača. Obdaril tak skrutkovač skvelým dizajnom, vďaka ktorému sa veľmi dobre drží a práca je tak ďaleko jednoduchšie. Telo skrutkovača je vyrobené z pevného a odolného materiálu. Výkonný motor obsahuje 24 momentovú spojku a poskytuje vŕtačke dostatok výkonu a sily.

Pomocou spínača v rukoväti môžete plynule regulovať otáčky a to v otáčaní ako vľavo, tak vpravo. Vďaka rýchloupínaciemu skľučovadlu nebudete mať problém s rýchlou a jednoduchou výmenou vrtákov či bitov. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že balenie je doplnené o dvojicu akumulátorov, nabíjačku a praktický kufor pre jednoduchší transport. Všetko potrebné tak budete mať hneď po ruke.

Doplňujúce informácie:

Vŕtanie do dreva:
25 mm

Vŕtanie do muriva:
10 mm

Max. krútiaci moment:
12,1 Nm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Black & Decker EPC18CABK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker EPC18CABK.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií