Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Black&Decker DV9610N

Zobraziť katalóg
Black&Decker DV9610N
4,7 11 hodnotení
Ručný vysávač akumulátorový, výkon 18 W, objem nádoby 610 ml, doba prevádzky 11 min, cyklónová funkcia, LED indikácia nabíjania, 360° nabíjacia základňa
Kód:  BOD010c Produktové číslo:  DV9610N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Black&Decker DV9610N

Black&Decker DV9610N je malý ručný vysávač s prekvapivým výkonom a cyklónovou funkciou, ktorý sa stane spoľahlivým spoločníkom pri rýchlom upratovaní drobných nečistôt. Objem nádoby 610 ml postačí pre každodenné upratovanie, navyše je vyberateľná, priehľadná a umývateľná a filtre zabezpečia jednoduchú hygienickú čistotu. Pre prístup do všetkých kútov domu či bytu slúži sacia hubica, ktorú možno v pozdĺžnej osi vysávača otáčať o 90 stupňov doľava alebo doprava. Ústie trubice je tiež dosť široké na to, aby sa do nej vošli aj väčšie kusy nečistôt.

Vysávač je akumulátorový, takže sa nemusíte obávať, že pri jeho používaní budete zakopávať o prebytočné káble. Na jedno nabitie vydrží v prevádzke až 11 min, potom ho nabijete za pomoci 360° nabíjacej základne. O stave nabitia vás bude po celú dobu informovať LED dióda.

Parametre a špecifikácia

Doba chodu
10,78 min Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!
Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Napájanie

Doba chodu
10,78 min Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Black&Decker DV9610N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Black&Decker DV9610N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Black & Decker DV9610N.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií