Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Blok pre radosť " Cesta domov "

Zobraziť katalóg
Blok pre radosť " Cesta domov "
4,8 4 hodnotení
Charitatívny predmet, rôzne motívy
Kód:  XX200h9
Blok pre radosť " Cesta domov " Predaj skončil

Blok pre radosť " Cesta domov "

Zakúpením tohto bloku v hodnote 3 Eur prispejete na činnosť domáceho hospica Cesta domov 100 % tejto sumy. 

Blok pre radosť obsahuje univerzálny diár, veľa miesta na poznámky, miesto na zapisovanie kontaktov a predovšetkým priestor pre malé radosti. Listy vnútri sú ako prázdne, tak linkované alebo štvorčekované, s notovou osnovou. Blok je vyrobený z recyklovaného papiera, má guľaté rohy, krúžkovú väzbu a je vo formáte A5. Štítok na prednej strane bloku má rôzne motívy, ako napr. s opicami, pštrosmi alebo ceruzky bez nápisu či s nápisom Pre radosť.

Najlepší darček, ktorý poteší hneď dvakrát. Výťažok z predaja je určený na činnosť domáceho hospicu Cesta domov. Hospicové občianske združenie Cesta domov sa venuje umierajúcim a ich rodinám, ktoré sa o nich doma starajú. Domáci hospic Cesta domov je jediné zariadenie svojho druhu v Prahe, hľadá cesty, ako ukázať, že nám nemôže byť jedno, kde a ako umierame.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Blok pro radost „Cesta domů“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Block für Freude "Heimkehr". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Block für Freude "Heimkehr". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Blokk az öröm "Hazatérés".
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií