Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Boccia Titanium 0396-02

Zobraziť katalóg
Boccia Titanium 0396-02
5 1 hodnotení
Náramok materiál: titán, rozmer: 9-18 mm
Kód:  SP4319 Produktové číslo:  4040066228167

Boccia Titanium 0396-02

Náramok Boccia Titanium v ??elegantnom strieborno-zlatom prevedení vkusne ozdobí zápästie každého muža. Tento unikátny náramok jednoduchého dizajnu je precízne navrhnutý aj zhotovený. Pre jeho výrobu bolo využité čistého titánu, ktorý na tele nielen skvele vyzerá, ale vďaka svojim hypoalergénnym vlastnostiam tiež nespôsobuje žiadne kožné podráždenie. Náramok sa vďaka kombinácii nízkej váhy a príjemného materiálu tiež veľmi pohodlne nosí. 

Prečo si vybrať náramok Boccia Titanium?

  • Elegantný jednoduchý dizajn vhodný pre každú príležitosť
  • Čistý titán pre istotu zdravotne bezproblémového nosenia
  • Nízka váha a príjemný materiál pre pohodlné nosenie

Prečo zvoliť šperk z titánu?

Náramok je vyrobený z úplne čistého titánu, ktorý vyniká hlavne nízkou váhou, vysokou tvrdosťou a pevnosťou. Preto š perky z tohto prvotriedneho materiálu disponujú prekvapivo dlhou životnosťou. Aj po rokoch nosenia stále vyzerajú ako nové. Kromě toho se vyznačují hypoalergenním složením. To znamená, že nereagujú s kožou a nespôsobujú žiadne alergické reakcie, sú preto ideálnym riešením pre jedincov alergické na ostatné kovy. 

jednoduchá elegancia

Náramek Boccia Titanium ve stříbrno-zlatém barevném provedení má velmi jednoduchý design, a přesto působí nadmíru elegantně a noblesně. D okonale vyjadrí nositelův vybraný vkus i štýl.Hodí sa pre každodenné nosenie, ale celkom iste bude dobre vyzerať aj pri iných, slávnostnejších príležitostiach. Zdôraznite svoju osobnosť a jedinečný štýl s náramkom Boccia Titanium!

Značka Boccia sa preslávila predovšetkým výrobou titánových hodiniek, ale aj iných šperkov. Ako doteraz jediná značka na svete predstavila na trhu vo svojej kolekcii nazvanej Boccia Titanium celotitánové hodinky. Svojou neobvyklou tvrdosťou, nízkou hmotnosťou a výnimočnou odolnosťou vyniká titán nad klasickými materiálmi využívanými na výrobu hodiniek. Navyše je antialergénny a nevyvoláva žiadne zdravotné problémy ani u jedincov citlivejších na rôzne materiály. Bez povšimnutia nemožno nechať ani vždy štýlový a prepracovaný dizajn hodiniek značky Boccia. Ako doposiaľ najzaujímavejšie je hodnotená kolekcia Boccia Titanium T2, ktorej autorom je prvotriedny americký dizajnér Jeff Miller, ktorý svoje diela vystavuje v rade galérií po celom svete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Boccia Titanium 0396-02
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOCCIA TITANIUM 0396-02.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií