Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Boogie Board JOT 4.5" ružový

Zobraziť katalóg
Boogie Board JOT 4.5" ružový
5 2 hodnotení
Digitálny zápisník – pre kreslenie a písanie, reflexný LCD, stylus, ochranný kryt
Kód:  BB001j4 Produktové číslo:  BBJot4.5Pink
Boogie Board JOT 4.5" ružový Predaj skončil

Boogie Board JOT 4.5" ružový

Boogie Board JOT je jednoduchý čiernobiely tabliet, ktorý nahradí váš poznámkový blok, papieriky na chladničke, štítky nalepené na monitore a podobne. Je to ideálne zariadenie na písanie poznámok, kreslenie alebo tvorbu náčrtkov alebo myšlienkových máp. 4,5 palcová verzia je optimalizovaná pre ľahké držanie v jednej ruke pri písaní alebo kreslení, ale aj pre nosenie, pretože sa ľahko zmestí aj do vrecka alebo kabelky. Čiernobiely displej je skvele čitateľný aj na priamom slnku a ponúka dostatočný priestor pre všetky vyššie spomínané činnosti. Je citlivý na tlak, takže nie je problém vytvoriť napr rozlične hrubé čiary. Na displej je možné písať pomocou dodávaného stylusu (Špeciálneho dotykového pera) alebo iného predmetu, nie je však citlivý na dotyk ľudského prsta či zápästia, takže si na plochu displeja môžete počas kreslenia pokojne položiť ruku a nič sa nestane. Stylus uložíte do pripraveného otvoru, kde zároveň poslúži ako stojan.

Obsah displeja možno ľahko zmazať stlačením jedného tlačidla začať znovu. Napájanie zaisťuje vstavaná batéria, ktorá by mala vydržať niekoľko rokov, pretože jediným momentom, kedy dochádza k odberu energie, je mazanie displeja. Jedná sa naozaj o všestranne univerzálne zariadenie, ktoré si svoj priestor pre využitie nájde snáď u každého. Najmä u fanúšikov pekných vecí a moderných technológií. Zariadenie sa ale určite hodí aj pre užívateľov, ktorí počítačom príliš neholdujú, pretože jeho obsluha je naozaj triviálna a spočíva v obsluhe dotykového pera a jediného tlačidla pre zmazanie obsahu displeja. Vybrať si môžete zo 4 farebných kombinácií.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Čiernobiely reflexný displej s uhlopriečkou 4,5"

Napájanie:
Vstavaná batéria 3 V
Životnosť niekoľko rokov

Rozmery:
148 mm × 92 mm × 6 mm

Hmotnosť:
55 g

Dodávané príslušenstvo:
Stylus
Ochranný kryt

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board JOT 4.5" růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board JOT 4.5 „pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board JOT 4.5 „pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Boogie Board JOT 4,5" rózsaszín.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií