Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Bosch BBH21622

Zobraziť katalóg
Bosch BBH21622
5 1 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, nádoba pre prach 0,3 l, umývateľný filter, 2 stupne výkonu, doba prevádzky 32 min, doba nabíjania 12 - 16 hod.
Kód:  EAD1433n2 Produktové číslo:  BBH21622 Stránky výrobcu

Bosch BBH21622

Parkety alebo koberce? Linoleum či plávajúca podlaha? Teraz už nemusíte premýšľať, akú podlahovú krytinu si môžete domov zaobstarať. Moderný bezdrôtový akumulátorový vysávač od spoločnosti Bosch to zvládne všetko. Inovativna funkcia 2 v 1 znamená, že ho môžete použiť alebo ako ručný či stojací vysávač. Ručný vysávač môžete jednoducho použiť napr. pri vysávaní auta.

Vysaje všetko - rosypanú kávu z dlažby v kuchyni, omrvinky z pod stola v jedálni, mačacie chlpy z gauča. To všetko v rámci tichej prevádzky, ktorý vás nebude rušiť od žiadnej z vašich aktivít - či už je to práca, zábava alebo odpočinok. Perfektné výsledky pri vysávaní dosiahnete na každom povrchu, vďaka vysoko účinnej bezvreckovej technológii a výkonným mechanickým kefám. Navyše ponúkne výnimočne silný výkon s minimálnou požiadavkou na údržbu.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický vysávač 2 v 1 s moderným dizajnom
  • Nízka hmotnosť (3 kg)
  • EasyClean systém ľahkého čistenia: ľahké vybratie a čistenie kefy v hubici
  • Maximálna flexibilita kĺbu trysky
  • Samostatne stojaci na jednoduché umiestnenie umožňuje flexibilné nabíjanie u každej zásuvky
  • Vymeniteľná Ni-MH batéria
  • Extra dlhá operačná doba 32 min
  • Indikácia stavu nabitia akumulátora
  • Doba nabíjania: 12-16 hodín

Moderný a výkonný pomocník

Vysavač ponúka dve úrovne výkonu, nabíja sa v rozmedzí 12 až 16 hodín a prevádzková doba je 32 minút. Vďaka kvalitnému dobíjaciemu a vymeniteľnému Ni-MH akumulátoru Bosch je šetrný k životnému prostrediu. Nízka hmotnosť len troch kíl v kombinácii s ergonomickým dizajnom zaručí vždy pohodlné vysávanie. 

Vysávanie v ťažko dostupných miestach bude, aj vďaka extrémne flexibilnému kĺbu trysky, úplne bez obmedzenia. Vysávač je možné pri uložení nechať samostatne stáť (bez nutnosti umiestnenia do držiaka alebo dokovacej stanice) a nabíjať možno v ktorejkoľvek zásuvke. Obsahuje umývateľný filter. Používateľov určite poteší jednoduché vyberanie a vyprázdňovanie zásobníka na prach. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BBH21622
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BBH21622. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BBH21622. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BBH21622. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BBH21622.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií