Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch BGL2B110

Zobraziť katalóg
Bosch BGL2B110
Vreckový vysávač príkon 700W, sáčok 3.5l, hlučnosť 82dB, elektronická regulácia sacej sily, teleskopická rúrka, koliesková sacia tryska s prepínaním, sacia tryska na čalúnenie
Kód:  EAD1433f Produktové číslo:  BGL2B110 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch BGL2B110

Praktický vysávač Bosch BGL2B110 sa pýši svojim elegantným dizajnom, energetickou nenáročnosťou a vysokým výkonom. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti sa stane vaším obľúbeným pomocníkom pri každodennom upratovaní. Teraz všetko zvládnete s prehľadom a bez väčšej námahy a to za zlomok času. S týmto vysávačom bude upratovanie domácnosti jednoducho hračka!

Skvelý pomocník

Motor sa pýši skvelým príkonom 700 W, ale výkonom je porovnateľný s vysávačom s príkonom až 2200 W. To všetko vďaka novému inovatívnemu HiSpin motora s aerodynamickými nožmi a perfektne kalibrovaným prietokom vzduchu pre veľký zber prachu. Vysávač disponuje špeciálnym hygienickým filtrom, ktorý zabraňuje vyfukovanie nečistôt do vzduchu. To všetko s veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie, teda šetrí nielen vaše financie, ale aj životné prostredie. Samozrejmosťou je teleskopická rúrka, hubica s prepínaním alebo hubica na tvrdé podlahy pre tie najlepšie výsledky, maximálne pohodlie a komfort pri upratovaní.

Filtračné vrecko má objem 3,5 litra a dĺžka kábla je 5 metrov. Môžete sa tak bez problému pohybovať po celej miestnosti, bez toho aby ste museli neustále prepájať kábel do inej zásuvky. Nechýba tu ani elektronická regulácia sacej sily pomocou otočného regulátora, praktický ukazovateľ naplnenia vrecka alebo automatické navíjanie prívodného kábla.

Kľúčové vlastnosti

  • Hygienický filter
  • Inovatívny HiSpin motor s nízkou spotrebou
  • Akčný rádius až 8 metrov
  • Regulácia sacej sily

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Parketová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Príkon

Príkon
600 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
82 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
37 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BGL2B110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BGL2B110. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BGL2B110. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BGL2B110. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BGL2B110.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií