Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch BGS5335 TOR

Zobraziť katalóg
Bosch BGS5335 TOR
Bezvreckový vysávač 800W, nádoba 3l, HEPA filter, Selfclean systém, Air Turbo System, technológia SensorBagless, ProAnimal turbo kefa, podlahová hubica na čalúnenie ProAnimal, 3 dielne kombinované príslušenstv
Kód:  EAD1432q Produktové číslo:  BGS5335TOR Stránky výrobcu

Bosch BGS5335 TOR

Tento moderný bezvreckový vysávač ponúka neuveriteľne silný výkon s minimálnymi požiadavkami na údržbu. Pýši sa novou technológiou SensorBagless a Air Turbo systémom zabezpečuje vynikajúce výsledky vysávanie s veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie. Teda šetrí vaše financie a životné prostredie. Jeho výkon si ľahko nastavíte vďaka elektronickej regulácii SensorControl priebežne kontroluje výkon spotrebiča

Skvelý pomocník

Výrobca vybavil spotrebič inovatívnym dvojitým ProAnimal Turbo kefou na vysávanie prachu a vlasov. Najmä oceníte jeho jednoduchú údržbu. Extraširoká hubica ProAnimal sa 4dílnými lištami ľahko vyčistí každý čalúnený nábytok od zvieracích chlpov s ktorými si obyčajné hubica neporadí. Vysávanie zvieracích chlpov nebolo nikdy jednoduchšie!

Vysávač sa tiež hodí pre vysávanie väčšiny typov kobercov a podláh. Špeciálne vyvinutá hubica na tvrdé podlahy perfektne zvláda hĺbkové čistenie medzier a štrbín na podlahách ako sú dlažby a parkety. Súčasťou tohto špičkového vysávača je aj 3dielne kombinované príslušenstvo - hubica na škáry, polstrovacia tryska a odnímateľný štetec na nábytok. S vysávačom Bosch BGS5335 Zoo'o ProAnimal bude upratovanie domácnosti úplnou hračkou!

Extrémne tichý chod

Zásobník na prach pojme až 3 l nečistôt a automaticky navíjaný kábel má dĺžku 8 metrov. Môžete sa tak pohodlne pohybovať po miestnosti, bez toho aby ste neustále museli prepájať kábel do inej zásuvky. Nízka hmotnosť či ergonomické madlo ho predurčuje na jednoduchú manipuláciu a vysávať zvládnu aj deti. Svižný a plynulý pohyb po podlahe zaisťujú 4 otočné kolieska.

Jednoduchá údržba

Samozrejmosťou je jednoduché vyberanie a vyprázdňovanie zásobníka. Kazetový filter s Gore CleanStream spoločne s umývateľným HEPA filtrom zabraňuje vyfukovanie nečistôt do vzduchu, preto je vhodný aj pre alergikov. Čistenie filtrov nebolo nikdy jednoduchšie. Inteligentná technológia Selfclean zaistí automatické samočistenie vďaka integrovanému filtračnému systému.

Hlavné prednosti:

  • Ľahké odstraňovanie zvieracích chlpov
  • Nízka spotreba elektrickej energie
  • Bohaté príslušenstvo
  • HEPA filter
  • Systém Selfclean
  • Akčný rádius 11 m
  • 4 otočné kolieska
  • Energetická trieda C

Príslušenstvo:
Hubica na škáry
Polstrovacia tryska
Odnímateľný štetec na nábytok

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
74 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
32 cm Hotovo!
Výška
31 cm Hotovo!
Hĺbka
47 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch BGS5335 TOR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH BGS5335 TOR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch BGS5335 TOR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch BGS5335 TOR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch BGS5335 TOR.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií