AD homeoffice PET

Bosch KGE36BW40

Zobraziť katalóg
Bosch KGE36BW40
Chladnička kombinovaná, 186 cm, A+++, objem 214/88 l, hlučnosť 38 dB, LowFrost, funkcia supermrazenie a superchladenie, funkcia Holiday, AirFreshFilter, mraziaci priestor VarioZone, ChillerBox, BigBox, CrisperBox, LED osvetlenie, mraziaca kapacita 14 kg/24 hod.
Kód:  BOCHL0009 Produktové číslo:  KGE36BW40 Stránky výrobcu

Bosch KGE36BW40

Kombinovaná chladnička od známej firmy Bosch vám zaručí, že vaše uložené potraviny budú vždy čerstvé. Chladnička sa vyznačuje energetickou úspornosťou A+++, nízkou hlučnosťou a dlhou životnosťou. Vďaka technológii LowFrost nebudete musieť chladničku tak často odmrazovať. Ďalšie funkcie, ako sú Supermrazenie a Superchladenie, dokážu rýchlo zmraziť a schladiť vložené potraviny. Pomocou dynamického chladenia je dosiahnuté rovnomerné prúdenie studeného vzduchu v celom priestore chladničky. Ovládanie je zabezpečené pomocou elektronického ovládača v hornej časti po otvorení dverí.

Hlavné prednosti

  • Technológia LowFrost
  • Nezávislá regulácia teploty v chladiacej a mraziacej časti
  • Superchladenie a Supermrazenie
  • Kalendár zmrazených potravín
  • Funkcia Holiday
  • LED osvetlenie
  • Optický a akustický varovný signál pri zvýšenej teplote a otvorených dverách
  • Zameniteľné otváranie dverí
  • Filter AirFresh redukuje nepríjemné pachy v chladničke

Veľký priestor a skvelý výkon

V chladiacej časti s objemom 214 l nájdete 4 odkladacie police z bezpečnostného skla, z toho 2 sú výškovo nastaviteľné, nechýba tu ani výsuvná plocha. Vo dverách sú 3 odkladacie priehradky. Súčasťou chladiaceho priestoru je ChillerBox, priehradka na skladovanie mäsa a hydiny, ktorá uchová potraviny až 2× dlhšie čerstvé. CrisperBox je zásobník na zeleninu s reguláciou vlhkosti na dlhodobé uskladnenie s flexibilnou priehradkou DividerBox.

V mraziacom priestore s objemom 88 l sú 3 transparentné mraziace priehradky. Variabilný mraziaci priestor VarioZone má vyberateľné poličky z bezpečnostného skla pre extra veľký odkladací priestor. Kapacita mrazenia je 14 kg za 24 hodín s dobou skladovania pri poruche až 35 hodín. Celý vnútorný priestor chladničky je skvele osvetlený úsporným LED osvetlením.

Moderný dizajn aj praktické funkcie

Chladnička v bielej farbe a s vertikálnymi držadlami zaisťujúcimi pohodlné otváranie sa hodí do každého interiéru. Vnútorný priestor je dekorovaný kovovými prvkami na zvýraznenie dizajnu. Kvôli lepšej mobilite má chladnička 2 praktické prepravné kolieska a nastaviteľné nožičky. Určite tiež oceníte veľmi nízku hlučnosť, ktorá je iba 38 dB. Všetky nastavenia sú zabezpečené pomocou elektronického dotykového ovládania. Nezávisle tak môžete regulovať teplotu v chladiacej aj mraziacej časti.

Výhodou je tiež akustický signál, ktorý vás upozorní na otvorené alebo zle zatvorené dvere. Chladnička má tiež zabudované čidlo, ktoré reaguje akustickým aj optickým signálom na zvýšenú teplotu vnútri priestoru. Určite privítate možnosť nastavenia funkcie Holiday, ktorá v chladničke bráni vzniku plesní a pachov - teplota vnútri chladničky sa automaticky nastaví na +15 °C. Chladničku stačí vyprázdniť, zatvoriť dvere a odísť na dovolenku.

Príslušenstvo

  • 1× miska na ľad
  • 1× zásobník na vajcia
  • 2× chladiaci akumulátor

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KGE36BW40
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGE36BW40.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií