Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Bosch KGN36XL45

Zobraziť katalóg
Bosch KGN36XL45
Chladnička – kombinovaná, 186 cm, A+++, objem 237/87l, hlučnosť 36dB, NoFrost, funkcia superchladenie, supermrazenie, MultiAirflow systém, AirFreshFilter, priehradka vitaFresh 24l, LED osvetlenie, mraziaca kapacita 14kg/24 hod.
Kód:  BOCHL0017 Produktové číslo:  KGN36XL45 Stránky výrobcu

Bosch KGN36XL45

Kombinovaná chladnička značky Bosch nadchne energetickou úspornosťou, modernými funkciami aj skvelým dizajnom. V spodnej časti spotrebiča sa nachádza mraznička s objemom 87 litrov a potraviny v nej môžete uložiť do troch priehradiek z priehľadného plastu, vďaka čomu budete mať vždy dokonalý prehľad o ich naplnení. Mraziaci výkon dosahuje 14 kilogramov za 24 hodín, v prípade výpadku prúdu či poruchy vaše potraviny vydržia zmrznuté 16 hodín. Objem chladiacej časti spotrebiča je 237 litrov a potraviny možno uložiť do štyroch políc z bezpečnostného skla, z ktorých dve sú výškovo nastaviteľné. Samozrejmosťou je držiak fliaš, priehradky vo dverách a zásuvka na ovocie a zeleninu s objemom 24 litrov.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporné LED osvetlenie
  • Vnútorný indikátor teploty
  • Oddelená regulácia teploty pre chladiacu a mraziacu časť
  • Priehradka VitaFresh Plus udrží ovocie a zeleninu dlhšie čerstvé
  • Optický a akustický varovný signál pri ponechaní otvorených dverí
  • MultiAirflow systém
  • AirFreshFilter

Praktická po všetkých stránkach

Chladnička patrí do energetickej triedy A+++ a jej ročná spotreba energie dosahuje iba 173 kWh. Je v elegantnom antikorovom vyhotovení, vďaka ktorému perfektne zapadne do každej kuchyne. Používateľský komfort zvyšuje veľmi nízka hlučnosť, optický a akustický signál pri nedovretí dverí či oddelená elektronická regulácia teplôt v chladiacej a mraziacej časti.

Doprajte si maximum chuti

Spotrebič využíva NoFrost systém chladenia, vďaka ktorému sa vzdušná vlhkosť zhromažďuje v centrálnom výparníku a nehromadí sa vnútri chladničky ani na potravinách. Tento chladič, ktorý sťahuje teplo z chladiacej časti, spotrebič automaticky z času na čas rozmrazuje. Výsledná kondenzácia je odvádzaná von a vyparuje sa pomocou tepla kompresora v špeciálnej zbernej nádobe.

Systém MultiAirflow zaručuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu, ktorý zasahuje do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí. Kolísanie teploty je tak maximálne minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu dlhšiu dobu.

Špeciálny filter AirFreshFilter s funkciou AntiBacteria aktívne neutralizuje pachy vnútri chladničky a odfiltruje baktérie. Tento systém absorbuje nepríjemné substancie potravín s intenzívnym pachom a vzduch potom zostáva čistý a svieži bez toho, aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

Moderné funkcie

Funkcia supermrazenie chráni mrazené potraviny pred rozmrazením vo chvíli, keď vkladáte do mrazničky nové potraviny a nové vložené potraviny potom zmrazí podstatne rýchlejšie. Ak je aktivovaná funkcia superchladenie, dôjde k veľmi rýchlemu vychladeniu potravín, ktoré do chladničky práve vkladáte a zároveň je zabránené nežiaducemu ohrevu už uskladnených potravín. Teplotu znížite jednoduchým stlačením tlačidla, a aby nedochádzalo k zbytočne vysokej spotrebe energie, funkcia sa po šiestich hodinách automaticky vypne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KGN36XL45
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN36XL45.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií