P&G MS v hokeji_CZ

Bosch KGN39xl35

Zobraziť katalóg
Bosch KGN39xl35
Chladnička kombinovaná, 203 cm, A++, objem chladničky/mrazničky 279/87 l, hlučnosť 41 dB, NoFrost, ovládací panel, oddelená regulácia teploty chladničky a mrazničky, AirFresh Filter, LED osvetlenie, akustický signál pri otvorení dverí, farba INNOX look
Kód:  FAC2600g1 Produktové číslo:  KGN39xl35 Stránky výrobcu

Bosch KGN39xl35

Perfektný spôsob uskladnenia potravín

Hľadáte kombinovanú chladničku s mrazničkou, ktorá by vám ponúkla rad skvelých funkcií, praktické a inovatívne technológie a navyše veľa priestoru na uloženie všetkých vašich potravín? Vyberte si spotrebič od známeho výrobcu domácich spotrebičov Bosch. Vďaka modernému a čistému dizajnu v elegantnom farebnom vyhotovení INNOX look dokonale zapadne do interiéru každej kuchyne. Výkonný spotrebič spadá do energeticky úspornej triedy A++, a preto je vysoko šetrným spotrebičom, vďaka ktorému ušetríte financie aj životné prostredie.


vypnuté
Bosch KGN39xl35

Hlavné prednosti

  • Moderné technológie na čele s NoFrost alebo MultiAirflow systémom.
  • Nadštandardná vnútorná kapacita vhodná pre početnejšiu rodinu.
  • Elektronická regulácia teploty - zvlášť pre chladiacu a mraziacu časť.
  • Optický a akustický varovný signál pri ponechaní otvorených dverí.

vypnuté
NoFrost A++

NoFrost - už nikdy žiadne odmrazovanie

S technológiou NoFrost môžete na odmrazovanie zabudnúť, pretože inteligentná chladnička Bosch všetko zariadi úplne sama.


Perfect Fit - flexibilná inštalácia

Vďaka zdokonalenej technológii kondenzátora už nie je potrebné udržiavať vzdialenosť chladničky od bočnej steny alebo nábytku. Uhol otvorenia dverí 90° umožňuje plný prístup ku všetkým priehradkám, aj keď je chladnička umiestnená priamo pri stene.

vypnuté
Perfect Fit - možnosť flexibilná inštalácia

vypnuté
priehradky VitaFresh - udrží zdravé potraviny déle čerstvé

Priehradky VitaFresh

VitaFresh udrží potraviny dlhšie čerstvé - ryby a mäso vďaka extra chladnej teplote a ovocie a zeleninu vďaka optimálnej vlhkosti vzduchu.


AirFreshFilter s funkciou AntiBacteria

Tento filter neutralizuje pachy vnútri chladničky a odfiltruje baktérie. Tento systém absorbuje nepríjemný pach a vzduch potom zostáva čistý a svieži bez toho, aby ste museli filter v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

vypnuté
AirFreshFilter s funkciou AntiBacteria

vypnuté
LED osvetlenie

LED osvetlenie

Vnútorný priestor je rovnomerne osvetlený, bez oslnenia, a to v priebehu celej životnosti spotrebiča.


Systém Multi Airflow

Systém MultiAirflow využívajúci ventiláciu produkuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu, ktorý zasahuje do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí. Kolísanie teploty je minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu dlhšiu dobu.

vypnuté
Systém Multi Airflow

vypnuté
Funkcia superchladenie / supermrazenie

Funkcia superchladenie/supermrazenie

Ak je aktivovaná funkcia superchladenia/supermrazenia, dôjde k veľmi rýchlemu vychladeniu/zmrazeniu potravín, ktoré boli práve zakúpené. Zároveň táto funkcia zabráni ohrievaniu potravín, ktoré už v chladničke/mrazničke sú.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KGN39xl35
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGN39xl35.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií