Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch KGV39VW31S

Zobraziť katalóg
Bosch KGV39VW31S
Chladnička kombinovaná, 201 cm, A++, objem 248/94 l, hlučnosť 39 dB, LowFrost, funkcia supermrazenia, mraziaci priestor VarioZone, BigBox, CrisperBox, LED osvetlenie, mraziaca kapacita 7 kg/24 hod.
Kód:  BOCHL0006 Produktové číslo:  KGV39VW31S Stránky výrobcu
Bosch KGV39VW31S Predaj skončil

Bosch KGV39VW31S

Kombinovaná chladnička Bosch KGV39VW31S bielej farby s mraziacim priestorom v dolnej časti vyniká svojím moderným dizajnom a skvelým vybavením, ktoré ponúka. Spotrebič patrí do energeticky úspornej triedy A++, ktorá efektívne chladí. Veľkou prednosťou chladničky je funkcia LowFrost. Vďaka tejto funkcii dochádza k znižovaniu tvorby ľadu, chladničku tak nemusíte často odmrazovať a spotreba energie zostáva rovnaká. Ďalšou vymoženosťou je funkcia supermrazenia, vďaka ktorej sa potraviny zmrazia rýchlejšie a pri vkladaní nových potravín sú už zmrazené potraviny chránené pred rozmrazením. Výhodou tejto funkcie je, že nedochádza k nárastu spotreby energie.

Hlavné prednosti

  • Kombinovaná chladnička s mraziacim priestorom v dolnej časti
  • Funkcia LowFrost zaistí pomalšiu tvorbu námrazy
  • Funkcia supermrazenia na úsporu energie
  • Digitálny LED displej
  • Priehradka CrisperBox na uskladnenie ovocia a zeleniny
  • Priestranná mraziaca priehradka BigBox
  • Variabilný mraziaci priestor VarioZone
  • Zameniteľné otváranie dverí
  • LED osvetlenie

Moderné technológie

Spotrebič je vybavený špičkovou riadiacou a regulačnou technológiou, ktorá zaisťuje udržanie konštantnej teploty a dlhšiu čerstvosť potravín. Vnútornú teplotu môžete jednoducho nastaviť pomocou ľahko čitateľného digitálneho LED displeja. Podľa svojich potrieb si môžete nastaviť aj stranu, na ktorú budete otvárať dvere chladničky. Ovládanie spotrebiča je elektronické, o všetkom informujú LED ukazovatele. Rovnomerné a neoslnivé osvetlenie celého interiéru chladničky je zaisťované pomocou LED svetiel, ktoré sa vyznačujú nižšou spotrebou elektriny a dlhou životnosťou.

Špičkové vybavenie

V priestore chladničky sa nachádza priehradka CrisperBox na uskladnenie ovocia a zeleniny, ktoré v nej zostanú dlhšie čerstvé vďaka regulácii vlhkosti. Nechýba ani špeciálny držiak na fľaše, štyri priehradky vo dverách a priehradka na vajcia. Mraznička sa môže pochváliť priestrannou mraziacou priehradkou BigBox na uchovanie zvlášť objemných potravín a variabilným mraziacim priestorom VarioZone, kde môžete poličky z bezpečnostného skla vyňať a získať extra veľký priestor.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KGV39VW31S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KGV39VW31S.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií