Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Bosch KUL 15A65

Zobraziť katalóg
Bosch KUL 15A65
Mini chladnička – A++, objem chladničky/mrazničky: 110/15l, hlučnosť: 38dB, automatické odmrazovanie, 2 odkladacie plochy z bezpečnostného skla, veľká výsuvná priehradka na drobné potraviny, zásobník na zeleninu s reguláciou vlhkosti, držiak na fľaše
Kód:  FAC30a Produktové číslo:  KUL15A65 Stránky výrobcu

Bosch KUL 15A65

Hľadáte do svojej domácnosti vstavaný spotrebič, ktorý bude vynikať nielen hospodárnou prevádzkou, ale hlavne praktickosťou? V prípade, že vaše nároky nie sú kladené na veľký objem skladovaných potravín, je táto vstavaná chladnička určená presne pre vás. Spadá do energetickej triedy A++ a počas svojej prevádzky vám ušetrí nemalé finančné prostriedky.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre malé domácnosti
  • Moderný a prepracovaný dizajn
  • Vysoký stupeň hospodárnosti
  • Vetranie a odvetrávanie v podstavci
  • Systém softClose
  • Automatické odmrazovanie

Komfort a bezpečnosť

Pohodlné používanie chladničky vám umožní nielen jej kompaktná veľkosť v kombinácii s priestranným interiérom a diskrétnym dizajnom, ale aj možnosť zabudovania aj do tej najmenšej kuchyne. Vďaka svojej maximálnej kapacite skladovaných potravín 123 litrov sa hodí skôr do domácností s menej rodinnými príslušníkmi.

Otváranie dvierok

Ploché profesionálne pánty systému SoftClose umožňujú otváranie a zatváranie chladničky úplne potichu. Nebudete tak rušiť ostatných, keď vás počas nočných hodín prepadne chuť na sladké. Používateľa navyše poteší aj fakt, že si vďaka zaveseniu dverí môže zvoliť stranu ich otvárania. Ani prevádzka chladničky vás, rovnako ako jej otváranie, nebude rušiť svojou hlučnosťou. Úroveň hluku tu dosahuje len 38 dB. Veľkou výhodou spotrebiča je odvetrávanie, ktoré sa nachádza v podstavci. Nebudete preto nútení vyrezávať zvláštne otvory v pracovnej doske.

Vybavenie na vysokej úrovni

Pre používateľov sú pripravené dve odkladacie plochy z bezpečnostného skla, z čoho jedna z nich je výškovo nastaviteľná. Chladnička disponuje veľkou výsuvnou priehradkou na drobné potraviny a zásobníkom s vekom na zeleninu s možnosťou regulácie vlhkosti. Zelenina vďaka tomu zostane dlhšie čerstvá. Dvere sú osadené jednou veľkou a dvoma malými odkladacími priehradkami a nájdete tu aj špeciálny držiak na fľaše. Úložný priestor je riešený naozaj famózne. To všetko je doplnené funkciou automatického odmrazovania, ktorá sa určite bude hodiť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch KUL 15A65
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH KUL 15A65.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií