Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Siguro kuchyňský robot

Bosch MUM XL40G

Zobraziť katalóg
Bosch MUM XL40G
5 2 hodnotení
Kuchynský robot – 3D planetárny, 1600W, 7 stupňov výkonu, nerez misa 5.4l, mixér 1.75l, 4 kotúče, šľahacia metla, hnetací hák
Kód:  EAV3144j Produktové číslo:  MUMXL40G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM XL40G

Desaťročia skúseností

Týmto výrobkom firma Bosch zúročuje svoje 60-ročné skúsenosti vo výrobe kuchynských robotov a oceňuje vaše kulinárske nasadenie. Dlhá životnosť, rýchle a dokonalé výsledky vďaka výkonnému 1 600 W motoru a elegantné celokovové telo – to je Bosch MUM XL40G, ktorý zvláda až 120 možných funkcií.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
3D planetární míchání

3D miešanie

3D planetárne miešanie

Rýchle a dôkladné miešanie s jedinečným pohybom v troch smeroch zároveň. Vďaka tomu získate dôkladnejšie premiešanie počas podstatne kratšej doby.


Objem je dôležitý

Iste oceníte veľkú nádobu s objemom 5,4 litra s dvoma praktickými úchytmi z brúsenej antikorovej ocele a veľký plniaci otvor. Stroj je vybavený inteligentnými senzormi na cesto, kde konštantná mixovacia rýchlosť zabezpečí vždy perfektné a rýchle výsledky.


Veľké množstvo príslušenstva

Hnetacou metlou, ktorá dokonale kopíruje tvar misy podobne ako malá stierka, dokonale premiešate všetky ingrediencie. Špeciálny miesiaci hák umožňuje rez cestom a jeho zmiešanie dohromady. Celokovová šľahacia metla s 10 drôtikmi je výškovo nastaviteľná pre väčšie či menšie množstvo šľahačky alebo snehu.

Tento model je navyše vybavený 4 kotúčmi na krájanie, jemné, stredné a hrubé strúhanie, sekanie a dokonale spracuje aj zeleninu na ázijské jedlá.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Příslušenství

Príslušenstvo


Bezpečnosť predovšetkým

Ani pri malej nepozornosti sa nemusíte báť úrazu, bezpečnosť je zaistená zakrytím všetkých pohonov, blokáciou veka a poistkou opätovného zapnutia. Stabilitu prístroja zabezpečujú štyri gumové prísavné nožičky. Príjemný je aj pozvoľný nábeh motora, na ktorého ovládanie je pripravené 7 nastaviteľných a jeden momentový stupeň.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Výklopné rameno

Výklopné rameno

Trojpolohové rameno

Easy Arm Lift technológia zabezpečuje jednoduchú manipuláciu s trojzónovým multifunkčným ramenom obyčajným stlačením tlačidla, čím je zaistená ľahká výmena príslušenstva.


Ekonomické myslenie

Vďaka technológii 3D miešania dosiahnete prvotriednej kvality cesta o podstatne kratšiu dobu, než u klasických šľahačov a mixérov. Tým tiež získate podstatne menšiu spotrebu elektrickej energie. Navyše technológia Eco Friendly zaručuje nulovú spotrebu elektrickej energie v režime „stand-by".


Perfektný mixér

ThermoSafe mixér umožní bezpečné mixovanie až 1,75 l horúcich aj studených tekutín – polievok, nápojov, mrazeného ovocia a kokteilov.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Efektivní mixér

Efektívny mixér

 

Parametre a špecifikácia

Objem misy
5,4 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
4 Hotovo!
Príkon
1 600 W Hotovo!

Príslušenstvo

Objem misy
5,4 l Hotovo!
Počet diskov na strúhanie
4 Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez, Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
36,9 cm Hotovo!
Šírka
33,8 cm Hotovo!
Výška
30,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch MUM XL40G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM XL40G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch MUM XL40G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch MUM XL40G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch MUM XL40G konyhai robotgép.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií