P&G MS v hokeji_CZ

Bosch SMI63N25EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMI63N25EU
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, 13 súprav riadu, A++, 6 programov, 5 teplôt, funkcia IntenzivZone, VarioSpeed Plus, AquaSenzor, senzor naplnenia, AquaStop, auto 3 in 1, dávkovací asistent, regeneračná elektronika, elektronický ukazovateľ zostávajúceho času v minútach, EcoSilenceDrive, odložený štart 1-24 hod.
Kód:  BOMY22 Produktové číslo:  SMI63N25EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMI63N25EU

Vstavaná umývačka riadu so šírkou 60 cm pojme až 13 sád špinavého riadu. Aj napriek pokročilým funkciám je šetrná k životnému prostrediu a vášmu rodinnému rozpočtu, je zaradená v energetickej triede A++. K dispozícii budete mať 6 programov a 5 rôznych umývacích teplôt napr. normálny, rýchly či intenzívny program. Umývačka Bosch je tiež vybavená funkciou IntenzivZone, ktorá je dostupná v spodnom koši a je určená pre silne znečistené hrnce a panvice. Jej čaro spočíva v umývaní silnejším tlakom, ostrekovaní a vyššej teplote.

Kľúčové vlastnosti

  • Špeciálne funkcie IntenzivZone, VarioSpeed Plus
  • ActiveWater hydraulický systém
  • Piata ostrekovacia rovina na samočistenie plochého sitka
  • Odložený štart 1-24 hodín
  • VarioFlex systém košov, príborová zásuvka Vario
  • 3 výškovo nastaviteľné polohy horného koša pomocou systému RackMatic
  • Mechanická detská poistka proti otvoreniu dvierok

Variabilné usporiadanie

Prepracovaný systém RackMatic umožní pohodlnú zmenu výšky horného koša, aj keď je plne naložený riadom. Získate tak miesto pre väčšie hrnce a pre poháre s dlhou stopkou. Stačí jediným hmatom povoliť poistku a horný kôš posunúť do požadovanej výšky. Do systému skvele zapadá aj príborová teleskopická zásuvka Vario poskytujúca viac priestoru ako štandardný kôš na príbory.

Šetrite svoj drahocenný čas so špeciálnou funkciou VarioSpeed Plus, ktorá umyje riad len za 56 minút pri štandardnom programe Eco 50 ° C, čo je o 60 % menej ako pri štandardnej dobe (140 minút). Auto 3 in 1 automaticky prispôsobí priebeh umývania práve používanému umývaciemu prostriedku. Na nedostatok umývacieho prostriedku a soli vás upozorní elektronický ukazovateľ.

Pracuje v tichosti

EcoSilence Drive motor sa vyznačuje špičkovým výkonom, odolnosťou, tichou a efektívnou prevádzkou. Za všetko hovorí extrémne nízka úroveň hluku, ktorá nepresahuje 44 dB. Intuitívny ovládací panel a informačný displej je umiestnený v hornej časti, všetko je tak dokonale prístupné. Iste oceníte systém AquaStop, ktorý v prípade, že z umývačky alebo hadice vyteká voda, automaticky uzavrie prívod vody a vytekajúca voda sa zachytí v podlahovej vani.

Nechýbajú ani ďalšie úsporné funkcie v podobe výmenníka tepla. Teplo vznikajúce pri umývaní je ďalej využívané na predhriatie studenej vody. Samozrejmosťou je mechanická detská poistka brániaca otvoreniu umývačky počas prevádzky a predídeniu rizika obarenia horúcou parou. 

Programy:

  • Intenzívny 70 ° C
  • Auto 45-65 ° C
  • Eco 50 ° C
  • Sklo 40 ° C
  • Rýchly 45 ° C
  • Predumytie
 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SMI63N25EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMI63N25EU.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií