Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Bosch SMS58P18EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMS58P18EU
5 1 hodnotení
Umývačka riadu - 13 súprav riadu, A++, 5 programov, 6 teplôt, funkcia VarioSpeed Plus, Extra sušenie, systém košov VarioFlex, príborová zásuvka Vario, 3 výškovo nastaviteľné polohy horného koša pomocou systému RackMatic, AquaStop, AquaSenzor, senzor naplnenia, EcoSilenceDrive, dávkovací asistent, auto 3 in 1, regeneračná elektronika, časová predvoľba 1 - 24 hod., povrch AntiFingerPrint
Kód:  BOMY10 Produktové číslo:  SMS58P18EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMS58P18EU

Voľne stojaca umývačka riadu v elegantnom antikorovom vyhotovení a s úpravou AntiFingerPrint - ochranou proti odtlačkom prstov. Avšak jej najväčšou prednosťou je jej úsporná a tichá prevádzka. Aj napriek tomu, že pojme 13 jedálenských súprav, patrí do úspornej energetickej triedy A++ a na jeden umývací cyklus spotrebuje len 6,5 l vody. A to nie je všetko, čo táto špičkovo vybavená umývačka ponúka. Ohromí vás hneď niekoľkých detailne prepracovanými funkciami, vďaka ktorým bude umývanie riadu zábavou.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • ActiveWater hydraulický systém
  • EcoSilenceDrive
  • AquaSenzor, senzor naplnenia
  • EcoDrying
  • Technika striedavého umývania
  • 5. ostrekovacia rovina na samočistenie plochého sitka
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Strieborné XXL umývacie koše s držadlom

Šetrite čas aj peniaze

Nechýbajú ani ďalšie úsporné funkcie v podobe výmenníka tepla. Teplo vznikajúce pri umývaní je ďalej využívané na predhriatie studenej vody. Šetrite svoj drahocenný čas so špeciálnou funkciou VarioSpeed Plus. Pri aktivácii tejto funkcie umyjete riad dokonca až 3× rýchlejšie ako pri štandardnom programe. Jedine s touto funkciou dosiahnete optimálny výsledok umývania aj sušenia. Na nedostatok leštidla a soli vás upozorní elektronický ukazovateľ. Funkcia Auto 3 in 1 automaticky prispôsobí priebeh umývania práve používanému umývaciemu prostriedku.

Variabilný priestor

Vnútorný priestor umývačky je riešený veľmi prakticky a umožňuje jednoduché vkladanie riadu vďaka variabilnému systému košov VarioFlex s príborovou zásuvkou Vario. Navyše môžete nastaviť výšku horného koša do troch polôh pomocou systému RackMatic. Horný aj spodný priestor tak môžete využiť presne podľa svojich potrieb.

  • 3 výškovo nastaviteľné polohy horného koša pomocou systému RackMatic
  • Sklopné priehradky v hornom koši (2×)
  • Sklopné priehradky na taniere v dolnom koši (4×)
  • Odkladacia plocha na hrnčeky v hornom umývacom koši (2×)
  • Odkladacia plocha na hrnčeky v spodnom koši (2×)

Praktické vylepšenia

Umývačka disponuje otočným Load senzorom, ktorý rozozná hladinu vody a poskytuje optimálne využitie vody podľa momentálneho využitia kapacity prístroja. Systém AquaSenzor reguluje spotrebu vody v závislosti od stupňa znečistenia riadu. Regeneračná elektronika zaručuje nižšiu spotrebu špeciálnej soli a vody pri dosiahnutí optimálnych výsledkov umývania. Elektronika registruje každú novú dávku čerstvej vody a v závislosti od nastaveného stupňa tvrdosti rozhodne o tom, kedy je nutná regenerácia zmäkčovača vody.

EcoSilenceDrive motor sa vyznačuje špičkovým výkonom, odolnosťou, efektívnou a najmä tichou prevádzkou. Za všetko hovorí extrémne nízka úroveň hluku, ktorá nepresahuje hodnotu 44 dB. Určite oceníte aj systém AquaStop, ktorý v prípade, že z umývačky alebo hadice vyteká voda, automaticky uzavrie prívod vody a vytekajúca voda sa zachytí v podlahovej vani.

Programy

  • Intenzívny 70 °C, Auto 45 - 65 °C, Eco 50 °C, GLAS 40 °C, TurboSpeed 20 min.

Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SMS58P18EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMS58P18EU.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií