Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bosch SMV50L00EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMV50L00EU
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 12 súprav riadu, A ++, 5 programov, 4 teploty, funkcia VarioSpeed ??Plus, 1/2 náplň, AquaSenzor, senzor naplnenia, AquaStop, auto 3in1, dávkovacie asistent, EcoSilenceDrive, odložený štart 1-24hod.
Kód:  BOMY25 Produktové číslo:  SMV50L00EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMV50L00EU

Produkt od svetoznámej spoločnosti Bosch, ktorý disponuje mnohými novodobými technológiami. Táto vstavaná umývačka riadu si vás získa ako moderným dizajnom, tak tichou prevádzkou aj jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Zverte vaše špinavý riad do rúk naozajstných odborníkov a uľahčite si každodenný život. Umývačka je nielen šetrná k životnému prostrediu, ale aj k vášmu rozpočtu. A to vďaka veľkej úspore energie, ktorú zabezpečí ekonomická energetická trieda A ++.Počas prevádzky vám bude schopná ušetriť nemalé peniaze.

kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná umývačka v modernom prevedení
  • Moderný systém EcoSilence pracuje bez kief
  • 12 súprav riadu na 1 umývací cyklus
  • Ekonomická energetická trieda A ++
  • 5 automatických programov a 4 teploty
  • Výmenník tepla (teplo pri umývaní sa využíva na predhriatie studenej vody pre budúci umývanie)
  • Časová predvoľba 1 až 24 hodín
  • Špeciálne programy VarioSpeed ??a polovičná náplň

moderné systémy

Spotrebič vyniká modernými systémami, ako je napríklad AquaStop, zahŕňajúce dvojvrstvovú prívodnú hadicu, bezpečnostný ventil a podlahovú vaňu opatrenú plavákovým spínačom. Taký to systém zaisťuje 100% ochranu proti poškodeniu vodou. Účinnosť umývania zase zvyšuje hospodárny systém EcoSilence, ktorý pracuje bez kief. Vďaka tomu je neobyčajne tichý. Hladina hluku nepresahuje hodnotu 48 dB.Aby nedochádzalo k teplotným šokom, predhrieva sa voda v umývacom priestore. Tento výmenník tepla venuje cennému sklu a porcelánu mimoriadnu starostlivosť bez rizík. O tú sa postará aj unikátna technológia ochrany skla, ktorá neustále reguluje stupeň tvrdosti vody. Predstavuje tak zároveň aj účinnou obranou proti korózii. 

Vždy dokonale čisté

Preplachovacia technológie ActiveWater spočíva v optimalizovanej filtračnej technológii, rýchlejším ohrievanie a výkonnom čerpadlu, ktoré zaisťuje perfektnú cirkuláciu vody. To všetko pre ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Spotrebu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia reguluje inteligentný systém AquaSensor a to pomocou svetelného lúča, ktorý riadi umývací proces. AquaSensor dokáže v procese oplachovania vyhodnotiť, či v ňom pokračovať, alebo nie. Spozná to podľa množstva zvyškov jedla, tuku, či pozostatkov čistiaceho prostriedku. 

Flexibilita vnútorného priestoru

Vnútorný priestor umývačky je riešený veľmi prakticky a umožňuje jednoduché vkladanie riadu vďaka variabilnému systému košov VarioFlex. Navyše môžete nastaviť výšku horného koša do troch polôh pomocou systému RackMatic.Horný aj spodný priestor tak môžete využiť presne podľa svojich potrieb. Zaiste oceníte strieborné XXL umývacie koše s praktickým madlom. Zverte vaše špinavý riad do rúk naozajstných odborníkov a ušetrený čas radšej strávte so svojimi blízkymi.Vďaka moderným spotrebičom od spoločnosti Bosch môžete dať špinavému riadu, vždy po zatvorení dvierok, zbohom.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SMV50L00EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMV50L00EU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií